עבור לתוכן

הזמנת לוח גרפי מחו"ל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להזמין טבלט(לוח גרפי) מחו"ל ואני מעוניין לדעת אם לוקחים מיסים מאיזה מחיר מסוים ובעצם כמה לוקחים

פורסם

עדיף לך כבר לקנות בארץ, זה לא שווה הזמנה...

לפני חודש בערך גם אני רציתי להזמין אבל זה פשוט לא היה משתלם, רציתי להזמין את WACOM 9X12 או משהו כזה, וזה עלה 300$ באיביי שזה יפה, + משלוח 100$ (לא מצאתי יותר זול) + מכ''ס (מעל 200$ משלמים או 50$, כבר לא זוכר) וניראה לי שגם מע''מ אבל זה כבר לא בטוח, אז קיצור המחיר יצא בסביבות 2000ש''ח וכשבדקתי כמה הוא עולה בארץ זה היה 1700...

זאות אומרת שזה לא משתלם.

בסוף התפשרתי על A6 BAMBOO ואני מרוצה עד הגג, לוח טוב והגודל שלו לגמרי מספק אותי.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה אבל לקנות את intuos 3 של wacom ,בארץ הכי קטן מתחיל מ1300 ומעלה בחול אם אני אזמין מאמזון או משהו זה יצא איזה 230 דולר ככה שזה יצא הרבה יותר יותר זול מהארץ איזה 700-800 שקל אני רק צריך לדעת לפי מה מחשבים את המיסים ומאיזה מחיר כדי שאני אוכל לדעת כמה זה יצא ביחד עם זה או אם אחד יותר גדול כדי שאוכל לעשות את השיקולים שלי

בהתחלה גם רציתי לקנות את bamboo אבל אני מעדיף לקנות את intuos בגלל שהוא יותר מקצועי יש לו יותר רמות לחץ ועוד כמה אפשרויות מתקדמות

פורסם

איך שאתה רוצה אבל אני מבטיח לך שהיתרונות בקנייה מחו''ל לא יעלו על החסרונות של הארץ, אל תשכח שיש לך משלוח לשלם ובטח גם מיסים ואולי גם מע''מ.

ודרך אגב מה אתה כבר צריך שאין בBAMBOO? ה512 דרגות לחץ זה מספיק בהחלט, אני נהנה ואני לא חושב שאם היו לי 1024 הייתי מרגיש, תשאל עוד אנשים בעיניין ותראה שאני צודק.

הדבר היחיד שאני יודע ש intuos תומך זה הטעייה של היד, וזה מהזה אבל מה זה לא חשוב לי.... אתה ממש לא צריך את זה (אני מדבר מנסיון של שנים בציור רגיל).

אני שמח שחסכתי את הכסף שלי וקניתי את הBAMBOO הוא ממש מספק אותי, בהתחלה כשפתחתי אותו קיבלתי שוק! מה זה הדבר הקטן הזה... איך אני אמור לצייר?? (אבל זה בכללי כל השיפורים הטכנולוגיים שאני יכול לחשוב עליהם בINTUOS).

אבל אז חיברתי אותו וואלה התרגלתי אליו אחרי 24 שעות ואני שמח שלא קניתי יותר גדול ויקר יותר, כי אפילו עם לוח כזה קטן היד מתעייפת מהר מאוד, כשאתה מזיז אותה מקצה לקצה. ולעבוד בזום זה בכלל לא בעיה... אתה עובד ב100% של הדף ונגיד מצייר בכללי ברגע שאתה יורד לפרטים אתה בכל מקרה עושה זום בשביל דיוק מקסימלי... אז... מבין את הניקדה?

בכל מקרה מה שלא תעשה תתחדש ותפיד את המירב מהלוח, איזה שתקנה :)

דרך אגב אתה יכול להציץ בדיון שפתחתי כמה פוסטים מתחת.

פורסם
  • מחבר

איך שאתה רוצה אבל אני מבטיח לך שהיתרונות בקנייה מחו''ל לא יעלו על החסרונות של הארץ, אל תשכח שיש לך משלוח לשלם ובטח גם מיסים ואולי גם מע''מ.

ודרך אגב מה אתה כבר צריך שאין בBAMBOO? ה512 דרגות לחץ זה מספיק בהחלט, אני נהנה ואני לא חושב שאם היו לי 1024 הייתי מרגיש, תשאל עוד אנשים בעיניין ותראה שאני צודק.

הדבר היחיד שאני יודע ש intuos תומך זה הטעייה של היד, וזה מהזה אבל מה זה לא חשוב לי.... אתה ממש לא צריך את זה (אני מדבר מנסיון של שנים בציור רגיל).

אני שמח שחסכתי את הכסף שלי וקניתי את הBAMBOO הוא ממש מספק אותי, בהתחלה כשפתחתי אותו קיבלתי שוק! מה זה הדבר הקטן הזה... איך אני אמור לצייר?? (אבל זה בכללי כל השיפורים הטכנולוגיים שאני יכול לחשוב עליהם בINTUOS).

אבל אז חיברתי אותו וואלה התרגלתי אליו אחרי 24 שעות ואני שמח שלא קניתי יותר גדול ויקר יותר, כי אפילו עם לוח כזה קטן היד מתעייפת מהר מאוד, כשאתה מזיז אותה מקצה לקצה. ולעבוד בזום זה בכלל לא בעיה... אתה עובד ב100% של הדף ונגיד מצייר בכללי ברגע שאתה יורד לפרטים אתה בכל מקרה עושה זום בשביל דיוק מקסימלי... אז... מבין את הניקדה?

בכל מקרה מה שלא תעשה תתחדש ותפיד את המירב מהלוח, איזה שתקנה :)

דרך אגב אתה יכול להציץ בדיון שפתחתי כמה פוסטים מתחת.

אתה יכול רק לומר לי לפי מה מחשבים את המכ"ס והמע"מ שאני אדע כמה יוצא בערך מה שאני רוצה לקנות ?

ואם מחשבים את זה ביחס למחיר עם המשלוח או רק המחיר בלי המשלוח?

פורסם

את האמת אין לי מושג אבל גגל את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים