עבור לתוכן

צריך המלצה למפרט של מחשב המיועד לצפייה בסרטי HDדגש על עבודה שקטה! עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הסונטה מארז מצויין, שקט מאד ביחס למחירו ומגיע עם ספק איכותי במיוחד.

לגבי השאר אני לא יודע אבל מה שכן תתרחק מאייבורי.

פורסם
  • מחבר

למה אחי? הם לא אמינים?

מה אתה אומר על גיבור מחשבים?

פורסם

גם הם לא הכי מומלצים. תריץ חיפוש על שני החנויות האלו בפורום.

יש מספיק חנויות טובות ואמינות ואני בטוח שתמצא אחת שקרובה לביתך.

SkyPC, TMS, IQPC, Panda, FoxPC ועוד...

פורסם
  • מחבר

אחי יש חנויות מומלצות עם מגוון רחב של חומרה באיזור המרכז, תל-אביב,רמת-גן,גבעתיים...

פורסם

בואו לא נהפוך את הדיון על חנויות כדי שלא אאלץ לנעול.

תריץ חיפוש על מנת למצוא את התשובות לשאלה שלך.

תחזרו לנושא המפרט.

פורסם
  • מחבר

צודק.

דווקא קראתי ביקרות די טובות על סונטה 500 - אולי באמת אקח אותו, גם יפה, גם שקט וגם חוסך בהצאות על ספק כוח.

אבל תגידו, לפי ההגיון - ככל שהמערכת צורכת פחות חשמל, ככה היא רועשת פחות נכון? או שאין קשר בין צריכת החשמל לרעש ? השילוב של לוח אם ומעבד שרשמתי נותנים חיסכון טוב בחשמל אפילו כשהמחשב מריץ סרטי BLU-RAY מקוריים, בסה"כ 71WATT אם אני לא טועה וב"מנוחה" רק 41 WATT, אבל אם אני אוסיף ספק של 500, האם צריכת החשמל תעלה או שלא?

ועוד שאלה, נגיד ואני לוקח את המפרט שרשמתי בתוך המארז סונטה 500, אני עדיין צריך להוסיף מאוור למעבד נכון? על איזה מאוורר למעבד מומלץ? הכי שקט שאפשר, אבל גם לא יותר מדי יקר.[br]פורסם בתאריך: 7.06.2008 בשעה 21:23:54

ועוד מארז אחד שקראתי עליו ביקורת ממש טובה -http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=ECA5001-BS&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=93

ENERMAX UBER וגם עולה פחות מסונטה, מה שכן הוא אמור להיות אפילו עוד יותר שקט מסונטה...

מה אתם אומרים על המארז הזה?

ואם כבר נתתי קישור - החנות הזאת טובה?G-TECH? האמת שקניתי שם את המחשב האחרון שלי, והוא עבד עד עכשיו די בסדר, רק שהתיישן ולא מריץ טוב HD אפילו 720 מריץ בקושי עם עליות CPU עד ל-99 פה ושם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים