עבור לתוכן

בקשה להמלצה למסך LCD 19 לגרפיקה עד 2,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלומות,

ראשית ברכות לכל העושים במלאכה על האתר המרשים והידע הרב בו ולחברים בפורם על התשובות והעזרה.

אשמח להמלצות למסכי LCD 19 שישמש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור), טקסט וקצת 3D - הכוונה שיהיה טוב לגרפיקה אבל גם לטקסט ואינטרנט כי בסוף זה גם דברים שיושבים מולם הרבה זמן.

המסך לא יצטרך להתמודד בסביבה מוארת מאד ולא עם משחקים וסרטים.

לא פאנל TN ועד כ- 2,000 ש"ח (רצוי פחות).

אם יש המלצות על LG זה יהיה טוב כי יש לי סיכוי להנחה.

ראיתי המלצות ל971P ומנגד גם חוסר שביעות רצון מהיכולת לשנות הגדרות (התוכנה) והביצועים - האם הוא בעיקר בעייתי במשחקים? לא ראיתי התייחסות לגרפיקה. והאם אין חדשים וטובים ממנו ברמת המחיר שלו?

תודה רבה

נעם

פורסם

קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם

ראיתי המלצות ל971P ומנגד גם חוסר שביעות רצון מהיכולת לשנות הגדרות (התוכנה) והביצועים - האם הוא בעיקר בעייתי במשחקים? לא ראיתי התייחסות לגרפיקה. והאם אין חדשים וטובים ממנו ברמת המחיר שלו?

תודה רבה

נעם

לגבי הביצועים: אם יש בעיות כלשהן, זה רק במשחקים מהירים.

לגבי הצורך בתוכנה כדי לשנות הגדרות: לחלק (לי) זה קצת מציק, לאחרים לא, והם אף יגידו לך שבין כה וכה הם מעדיפים להשתמש בתוכנה, כי זה הרבה יותר נוח (ואני מבין זאת). בכל מקרה, לו היה מסך מקביל ללא המגבלה הזו, הייתי ממליץ עליו. אבל אין.

לגבי מסכים חדשים וטובים ממנו: אין ולא יהיו. המגמה היא לדחוק מסכים איכותיים החוצה מנישת ה-19" (ולמעשה מ-22" ומטה), כדי להוריד מחירים.

פורסם
  • מחבר

ראשית סליחה על הטעות בנושא ערכתי את הת'רד.

ותודה על התגובה המלומדת.

על איזה מסכים גדולים יותר ובטווח המחיר הזה היית ממליץ?

מה דעתך על: LG L2000CP?

פורסם

אמור להיות מסך טוב מאוד, ועוד 20". הייתי מצפה שלא יהיה נחות מה-971P.

פורסם

הבעיה שאי אפשר לדעת אם זה בעצם L2000C בשם חדש. עדיין לא נעשו לו ביקורות. כשיהיו נדע את זה לבטח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים