פורסם 2008 ביוני 717 שנים שלום חבר'הרציתי לדעת אם מישהו כבר ניתקל בבעיה הזאת ,אני רוצה עכשיו להתקין KASPERSKY והוא אומר לי שאי אפשר אתה חייב להסיר את הAVGאוקיי הסרנו אותו מADD/REMOVE עדיין נשארה הבעיהניסיתי את HIJACK THIS , CCLEANER , TUNE UP UTILITIES , REGISTRY MECHANICכדי להסיר כל מה שקשור לAVG מבחינת REGISTRY וקבצים..וכאשר אני מנסה להתקין את הAVG שוב , הוא נותן INTALLATION FAILEDמה עוד אפשר לעשות בנדון הזה ? תודה
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר עכשיו ניסיתי בREGISTRY CRAWLERויצא לי את זה ...תמונה מצורפת : [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 717 שנים גם לי קרתה את אותה הבעיה היום.. חחח ממש היום. וניסיתי כמוך לחפש את "מה שנשאר"אך ללא הועיל. משהו פה קצת דפוק אווקי אז ככה ערכתי את הודעתי כיוון שהצלחתי לפתור את הבעיה. בזכות התוכנה שביצעת איתה חיפוש(Registry Crawler) מצאתי ערך אחד אני לא זוכר את שמו שקשור ל-AVG אם אינני טועה זה היה: software/avg8 או משהו כזה. לאחר שהסרתי אותו דרך התוכנה עצמה הצלחתי להפעיל את ההתקנה. חשוב לציין שזה אינו המפתח שצירפת בתמונה!
פורסם 2008 ביוני 717 שנים אולי זה ישמע טיפשי,אך תנסה לעשות הפעלה מחדש.ה-AVG דורש זאת אחרי ההסרה שלו.(משתמש מושבע)MuTaTiOn.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.