פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר היי Spider , זה לא יכול להיות הספק אם כי אני אנסה אחר בעצתך והמתחים יציבים דרך אגבאת הכרטיס ניסיתי גם במחשב אחר :-\
פורסם 2003 במאי 1622 שנים 1. אינוביז'ן היא אחת החברות הפחות טובות שמוכרות כרטיסים מבוססי נבידיה וזה מוכח , ככה שדפקטים בכרטיסים לא כאלה שכיחים.2. תנסה להוריד עדכונים למשחקים שיש בהם את הבאגים . יכול להיות שזה יעזור.3. אם אתה כבר מחליף את הכרטיס אז קח טי 4200 של לידטק . כרטיס מצויין וחברה מצויינת.
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר 1. אינוביז'ן היא אחת החברות הפחות טובות שמוכרות כרטיסים מבוססי נבידיה וזה מוכח , ככה שדפקטים בכרטיסים לא כאלה שכיחים.2. תנסה להוריד עדכונים למשחקים שיש בהם את הבאגים . יכול להיות שזה יעזור.3. אם אתה כבר מחליף את הכרטיס אז קח טי 4200 של לידטק . כרטיס מצויין וחברה מצויינת.זה קורה בכל משחק :> אז הורדת עידכונים יהיה קצת מסורבל מה גם רוב הסיכויים לא יעזור , אבל לבדיקה אני אנסה משחק או שנייםיש איזה שהוא משחק או תוכנה לבדיקת direct3d וopengl? כי נראה לי שבopengl זה עובד בסדר אבל אני לא בטוח
פורסם 2003 במאי 1622 שנים שמע , אם יש לך את הכוח להפסיק את כל הבלגן הזה לך לחנות שקנית ממנה את הכרטיס ובקש טי 4200 של לידסק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.