פורסם 2003 במאי 1522 שנים שלום לכולםהתקנתי ti-4200 של inno3d עם 128mb על שני מחשבים בעלי xp home edition עם detonatos מעודכנים וdirectx 9ויש מין לכלוכים כאלה בטקסטורות בכל משחק, לא יותר מדי אבל בלתי נסבל כהרגלמה יכולה להיות הסיבה? כ.דפוק? או שזו בעיה ידועה ויש פתרון?
פורסם 2003 במאי 1522 שנים סקרין שוט או משהו יכול לעזורכי להגדרה "ליכלוכים" יש הרבה משמעויותנ.ב עשית אוברקלוקינג?
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר שום o/cאני ינסה להעביר screenshot עכשיועוד דבר , הרצתי עכשיו revolt אם מישהו מכיר והכל רץ טוב .. עם AA וmax quality בהכלאבל משחקים כגון gta vice city , unreal 2 , fifa 2003 וכו' אותה בעיה :-\
פורסם 2003 במאי 1522 שנים גם לי יש 4200 ושמתי לדברים מוזרים בVICE CITY, זה לא היה מההתחלה, אני חושב שזה קרה מאז ששמתי וביטלתי את הAA וAF. רואים דרך דברים, טקסטורות לא מופיעות ועוד דברים מוזרים. אני אנסה את הדרייברים החדשים שנווידיה הוציאו
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר העניין הוא שהכרטיס נוסה בשני מחשבים האחד מבוסס amd והשני intel , לשניהם גירסאות detonator שונותאז זה חייב להיות או איזה שהיא הגדרה או (והסבירות נמוכה) שמשהו דפוק בכרטיסנ.במצטער על התמונה החשוכה , זה מigi2 משימה ראשונה , אפשר לראות לכלוך אחד שתפסתי אבל כעיקרון יש עוד כמה מרצדים להם על המסך כך בדיוק במשחקים שאחרים שציינתי
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר איזה דרייברים אתה משתמש? - פותח הת'רד?כמה וכמה , הנבדק כעת הוא ה44.03 החדשאבל זה לא יכול להיות העניין אם זה גם נוסה בגרסאה מאוחרת יותר אבל לא יותר מדי 30+
פורסם 2003 במאי 1522 שנים שוב אתה לא עונה לי על השאלה הפשוטה (כדי שנוכל לעזור לך), עם אילו דרייברים ספציפים הופיעו הבעיות הנ"ל והאחרות?
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר שוב אתה לא עונה לי על השאלה הפשוטה (כדי שנוכל לעזור לך), עם אילו דרייברים ספציפים הופיעו הבעיות הנ"ל והאחרות?detonator 44.03 לא נחשבת תשובה? :>במחשב השני אין לי מושג זה משהו בסביבות ה32 נקודה משהו , בקיצור דרייבר שונה לגמרי , מחשב שונה לגמרי , רק הכרטיס ואותם ההגדרות נשארו :'(
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר 3X בהחלט לא חכם גם ביצועים ירודים וגם מאד ישנים תנסה 40.72... ניסיתי .. אותו דבר .. ויותר מזה ניסיתי את זה ב98se מה עושים? :'(
פורסם 2003 במאי 1522 שנים מחבר תביא לי לנחש הכרטיס של חברת איניוביזיןכן .. inno3d מה אתה רומז? ;Dכי אם זה בעייה מוכרת בכרטיס אני יעיף אותו לאלף עזאזלים
פורסם 2003 במאי 1622 שנים מחבר איפה כל המומחים שאני רואה פה תמיד? זה לא יאומן אני כנראה נגוע בקללת ההתעלמויות מת'רדים שאני פותח ;D 3 אנשים חמודים וזהו בקיצור קיבלתי תשובה מinnovision לפנות לספק להחלפה כי כנראה יש דפקט .. אבל אני בספק אם אני אחליף אותו ולא יהיו יותר בעיות ולכן אם לעוד מישהו יש רעיון לנסיון אשמח :>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.