פורסם 2008 ביוני 717 שנים יש לי WMP11. לפניו היה לי את 9 והייתה אותה בעיה.כל סרט שאני מפעיל אני רואה בשחור-לבן. בלי צבע.כל סיומת וכל קידוד.הנגן לא רושם שחסר לו קודקים. לעומת 2 סרטים שהיו חסרים לו קודקים של audio והוא רשם.פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת.מדובר במחשב חדש.ניסיתי להתקין את ה-K-lite mega-codec-pack 3.90 ולא עזר. הסרתי אותו אח"כ כי היו בו מלא דברים שלא הבנתי, ואם הוא גם ככה לא עזר לי העדפתי לא להתעסק בדברים שאני לא מבין.אשמח לקצת עזרה...תודה
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר אני רוצה להפעיל על WMP הרגיל. לא קלאסיק. אין סיבה שזה לא יהיה אפשרי...
פורסם 2008 ביוני 717 שנים לך במדיה פלייר לחלון אפשרויות, שם בתוך performance ו- advanced צריך להיות לך video acceleratorתוריד את ה-V מ use overlays ותסמן את ה-V של high quality
פורסם 2008 ביוני 717 שנים חיפשתי בהרבה פורומים ואלו הפיתרונות המוצעים : Tools > Options > Performance > Advanced. Disable "Use Video Mixing Rendererפתרון שני :כמו שרועי אמר למעלה ..פיתרון שלישי :http://www.divx.com/divx/windows/codec/
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר ניסיתי גם את אלהל-WMP זה לא עזראבל אחרי שהתקנתי את ה-Divx עם הפלייר שלו, זה עבד בפלייר הזה.אני פשוט לא מבין למה זה לא עובד בWMP.יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר טוב כמו שחשבתי...זה קשור לכרטיס מסך. בהגדרות ברירת מחדל המטומטמות של NVIDIA משום מה בתצוגת וידאו הSATURATION היה מכוון על 0. וזה הגדרות ברירת מחדל! הזזתי את זה ל-100 והכל הסתדר. גיליתי את זה במקרה כשחיפשתי יך לפתור בעיה אחרת בכרטיס מסך... עכשיו נשאר רק לפתור את אותה בעיה. תודה לחבר'ה שניסו לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.