עבור לתוכן

האם שווה לקנות את הmx 700 בחול או את הmx 700 אם מקלדת elit ביוקר בארץ?

Featured Replies

פורסם

שלום כפי שציפיתי יצאה mx700 אם מקלדת elit בחול http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=486&CONTENTID=6831&countryid=19&languageid=1 זה עולה 100 $ רציתי לקנות אבל לא היה כתוב על המקלדת בעברית אז רציתי לדעת האם שווה לקנות את המקלדת והעכבר בארץ שזה יעלה כ600 שקל כי בחול הmx700 עולה כ80 $ ובארץ 470 אז זה פי 5.8 אז המקלדת והעכבר יעלו 600 שקל או לקנות רק את העכבר בחול בזול??

נ.ב עכשיו יש לי

Cordless Freedom Navigator

פורסם
  • מחבר

אה יש לי עוד שאלה הmx700 גדול יותר מcordless mouseman wheel

פורסם

תגיד בבקשה, למה אתה רוצה עכבר ומקלדת אלחוטיים? תביא סיבה אחת. למרות שזה בזבוז כסף לא יאומן, עוד איכשהו אפשר להבין עכבר אלחוטי(למרות שאנשים שקנו אותו אומרים שהוא נופל להם על הרצפה ללא הפסקה), אבל למה מקלדת? לאן אתה תזיז אותה? בקיצור, לדעתי זה בזבוז כסף וחבל.

אני למשל, קניתי לפני שבוע מקלדת+עכבר אופטי של מייקרוסופט(office keyboard) וזה פשוט מצויין! המקלדת, אי אפשר לבקש משהו יותר טוב מזה...

פורסם
  • מחבר

כי אמא שלי לא אוהבת במיוחד חוטים והמרחק בין המחשב למקלדת רחוק מעוד והמקלדת והעכבר אף פעם לא נפלו לי

פורסם

אממ... אוקיי... יש לך אלטרנטיבה, שהיא מקלדת+עכבר אלחוטיים של מייקרוסופט, מאד איכותי, במחיר של 280 ש"ח במקום 500 בחנות אונליין שנקראת אולסייל...

פורסם

אגב מעניין אותי למה תמיד בסקירות על העכבר של מיקרוסופט (האופטי) אומרים שהוא לא טוב למשחקים (שמעתי שהוא "גולש")??? לי יש אותו ואני פשוט לא מבין!!! אני משחק במלא משחקים ואין לי שום בעייה של "גלישה" אם משהו.... למה עכבר אופטי של מיקרוסופט לא טוב למשחקים???

פורסם
  • מחבר

הדבר הכי חשוב לי שזה נטען ואני רוצה ועדיף לי לקנות את המקלדת אם העכבר ביחד כי עד אני צריך רק משדר 1

פורסם

אני אישית עדיין בדעה שמקלדת אלחוטית זה דבר די מיותר. מפני שעכבר באמת מיילה אתה מזה אז לפעמים אולי החוט מציק אבל מקלדת..!

מי לעזאזל מזיז מקלדת!!! וזה גם בזבוז של בטריות.

חוץ מזה אם המקלדת רחוקה מהשולחן אז קנה כבל מאריך זה הכל.

ובקשר לעכבר לי יש את ה MX500 והוא ממש ממש מעולה אז בקשר ל MX700 בטוח יש את אותם ביצועים אבל שמעתי שהוא קצת כבד מדי ,

וזה יכול להיות לא נוח.

פורסם

העכברים האלחוטיים כבדים אבל זה לא מפריע ואפילו אחרי שאתה מתרגל קשה לעבוד עם אחר

פורסם

כן... אני לא עבדתי עם אלחוטי אז רק כתבתי לפי מה ששמעתי אבל אם אתה אומר...

פורסם

אני אישית עדיין בדעה שמקלדת אלחוטית זה דבר די מיותר. מפני שעכבר באמת מיילה אתה מזה אז לפעמים אולי החוט מציק אבל מקלדת..!

מי לעזאזל מזיז מקלדת!!! וזה גם בזבוז של בטריות.

חוץ מזה אם המקלדת רחוקה מהשולחן אז קנה כבל מאריך זה הכל.

ובקשר לעכבר לי יש את ה MX500 והוא ממש ממש מעולה אז בקשר ל MX700 בטוח יש את אותם ביצועים אבל שמעתי שהוא קצת כבד מדי ,

וזה יכול להיות לא נוח.

ת'אמת אני רואה קנייה של מקלדת אלחוטית כשימושית יותר מאשר עכבר. כשיש לך מקלדת אל חוטית אתה יכול להשתמש בה כמו שלט. ללכת לשכב על המיטה ולהריץ סרטים כאשר אתה שוכב והמקלדת עליך. הדבר היחידי שעכבר אלחוטי נותן זה חוסר חוטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים