פורסם 2008 ביוני 717 שנים אצלי במשפחה כל הזמן טסים לארה"ב אני רוצה לקנות נייד של לנובו: מסידרה T60 מסך 14 או 15 לא משנה לי עדיפות למעבד חזק 2 ג'יגה זיכרון (אם קיימת אפשרות כזו מצידי שלא תיהייה עליו מערכת הפעלה )700$-800$ יש לי כתובת לשלוח אותו ללאס וואגס יש כרטיס אשראי של ארה"ב יביאו לי איתו כשיחזרו במטוס חשוב לי מאוד שזה יהייה דגם שנתמך באחריות בארץ ! מאיזה אתרים אפשר לקנות אם מישהו מתעסק בזה ומוכן לסייע בכך שישלח לי הודעה לפרטי בבקשה
פורסם 2008 ביוני 817 שנים חפש בגוגל או ב www.thinkpads.com - יש להם E-COUPON - בייחוד בזמן הקרוב (מנקים מדפים) לדגמי הTHINKPAD למיניהם ..T60 כבר אין חדשים יש T61 , ממליץ לך ללכת על אחד במפרט פחות או יותר הזה :מסך : 14.1" -זיכרון 2 גיגה בסטיק אחדדיסק 160 -7200מעבד 2.0 core 2 duoכרטיס מסך x3100 - לא חושב שייכנס לך בתקציב הכרטיס הטוב יותר טביעת אצבע, בלוטות, - אופציה - בחירה שלך , זה תוספת כסףwifi - intel 4965 A/G/N כונן אופטי : DVD-RW/DL אתה בעיקרון יכול לקנפג את המפרט הנ"ל באתר של לנובו , להכניס את הE-COUPON , לקבל עוד הנחה , ואז לשלם ולשלוח לאיזו כתובת שתרצה בווגאס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.