פורסם 2008 ביוני 717 שנים הייעברתי לפני כמה ימים לויסטה ומאז הBS PLAYER לא מצליח לתמוך ב5.1בWMP הכל עובד מצויין ומזהה DTS וDD5.1 בלי בעיהרציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך להשתמש בWMP עם תרגום מה שעוד חשוב זה שיהיה אפשר לשחק עם התרגום (אחורה קדימה) כי לא תמיד הוא מסונכרן נכוןאני ממש ישמח לעזרה כי אני מה זה תקועתודה
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר הורדתי והתקנתי אבל אני לא ממש רואה כיאלו זה עשה משהו...אם לא היי ברור אני אנסה להסביר שוב.. בBS יש אפשרות להזיז את התרגום כמה שניות אחורה או קדימה בשביל לסנכרן אותו עם הסרטאז היתי רוצה תוכנה שיהיה אפשר לעשות את זה גם בWMP ובנוסף שיהיה אפשר פשוט לגרור את התרגום לגוף הסרט כמו בBSתודה
פורסם 2008 ביוני 717 שנים DIRECTVOBSUB תעשה כל מה שאתה רוצה אבל באופן ידני (תצטרך להגדיר לה משתנים) ולא בנוחות ש-BSPLAYER מציעה.אתה צריך שהסרט והתרגום יהיו באותו השם קובץ (רק עם סיומת שונה כמובן) ואז ה-DVS יפעל (אתה תראה גם איקון של חץ ירוק ב-systray) שדרכו אתה יכול לעשות את השינויים שתרצה.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר לא יודע למה אבל זה עובד רק עם AVIבMKV התוכנה פשוט לא עובדת וגם אני לא רואה תרגום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.