עבור לתוכן

איך אפשר לראות עברית במסך דוס

Featured Replies

פורסם

שלום לאחר מאמצים מצאתי באינטרנט את שוקי קווסט (משחק ישן חובבני קצר לאללה וקורע מצחוק)

להפתעתי המשחק והסאונד פועלים תחת WINDOWS XP הבעייה היחידה היא שהמשחק בעברית אז זה מראה לי בג'יבריש

ניסיתי מדיסקט הפעלה יחד עם KEYBHE שמצאתי גם אי שם ולא עבד

אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח

נ.ב. המשחק הוא SHAREWARE אז הת'רד לא עוסק בדברים אסורים

פורסם

נ.ב. המשחק הוא SHAREWARE אז הת'רד לא עוסק בדברים אסורים

L.O.L!!!

אפשר לחשוב שאם היית מוריד את שוקי קווסט המלא מאיזה אתר WAREZ ענתיקה, זה היה נחשב לעבירה....

נראה לי כבר שאם תשלח EMAIL ליצרן המשחק (אם הוא קיים בכלל) ותגיד להם שאתה רוצה את המשחק המלא הזה היא תשלח לך אותו בעצמה (אם בכלל היא תמצא אותו) חחחח :lol: :lol: :lol:

מאיזה שנה בכלל המשחק הזה??

נ.ב אני בחיים לא הייתי חושב שמשחק עד כדי כך ישן יכול להיות קשור איכשהוא לוורז.....

אגב מה שאתה יכול לעשות זה ליצור "דיסקט הצלה" של WinME!! לא של 98!! ואז בטוח יהיה לך עברית.

או שתוסיף את הפקודה של ה MODE CON... מהקובץ autoexec.bat ותעתיק אותו לקובץ autoexec.bat שנמצא בדיסקט

ותוסיף משהו עם country.sys, וגם display.sys לקובץ config.sys (תעתיק אותם מהקובץ שיש לך בWin).

אתה עושה את הנ"ל רק אם אתה משתמש ב Win98 בלבד!

אם אתה יכול לקבל גישה למ"ע WinME, אתה פשוט עושה "דיסקט הצלה" רגיל וצריך להיות לך עברית.

אם אין לך מ"ע לWinME ואין לאיזה חבר שלך, אז תחפש או שתשתמש בדרך שפירטתי למעלה בעזרת Win98 אם יהיה לך בעייה אחרת, תדבר..

אגב, אני פותח שאלה נוספת:

האם יש דרך להפעיל עברית בדוס דרך Windows XP? (מבלי לצאת בכלל למצב דוס אמיתי)??

פורסם

אה ושכחתי לציין שהפקודה של הMODE CON זה בעצם 2 פקודות, את שניהם חייב להעתיק בכדי שיהיה עבדית דרך "דיסקט הצלה" של Win98.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעבוד עם Mode con אבל צריך אם אני לא טועה את הCode page של עברית ואני לא יודע איזה זה

ואם אני טועה אני אשמח לרענון זכרון (לא עבדתי עם זה לפחות 5 שנים)

שוקי קווסט נוצר ב95

פורסם

נו ברור שאתה צריך את הcode page....

mode con codepage prepare=((972) C:\WINDOWS\COMMAND\hebega.cpi) הסוגר בסוף-לא בהתחלה כפי שמוצג.

mode con codepage select=972

וכדי שזה יעבוד, חייב להיות איזה שהוא פקודה ב config.sys (שכחתי אותה..) משהו עם display.sys...

פורסם
  • מחבר

זהו שניסיתי 972 לפי היגיון (כן מייקרוסופט, היגיון כנראה השתגעתי) ולא עבד כנראה שצריך את הזה בConfig.sys

בכל מקרה מה שכן הצלחתי זה לשנות את הפונט של החלון ואז יש עברית אבל הפוכה אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה אה ו The tool תודה על העזרה

נ.ב. אני עם Windows XP והמחשב אמר שהפקודה הראשונה לא נחוצה בXP

עריכה: ועוד משהו ניסיתי עם דיסקט BOOT של ME (לא RESCUE רק BOOT) בדיוק אותו הדבר עם אותן תוצאות

פורסם

חפש בגוגל את HEBDOS.EXE . זה פתרון נהדר לקבצי עברית DOS לצפיה בחלון.

במסך מלא, תשתמש ב-LoadHeb מאותו אתר. עובד נהדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים