פורסם 2008 ביוני 617 שנים אהלן,לפני זמן מה קפא לי המחשב ולאחר ריסט לא עלה יותר ):בBIOS רשום שדיסק המערכת פגום, יש להחליפו וללחוץ על כל מקש..כרגע אני על UBUNTU לייב סידי ואין לי גישה לכונני הNTFS ולכונן שעליו היה הWINDOWS.. נאמר לי שזה כנראה בגלל שהווינדוס לא נסגר כראוי..מה ניתן לעשות חוץ מלפרמט? תודה מראש
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר חיפשתי בגוגל והגעתי לאתר שלהם, יש כמה גרסאות של התוכנה... מה מהן לבחור? ואיך היא עובדת? אם צורבים זה עולה כמו BOOTABLE דיסק?
פורסם 2008 ביוני 617 שנים http://www.qweas.com/download/system/data_recovery/r_studio_data_recovery_software_guide.htmתצטרך לחבר את ההרד דיסק למחשב אחר.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים חבל על זמן.מת הכונן גם אם הוא לעשות רעש של מסתובב ולהתחמם.יש אחריות ?***************************אוי וי...זה עדכון בטעות בדיון הזה - לא שייך לכאן***************************
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר חבל על זמן.מת הכונן גם אם הוא לעשות רעש של מסתובב ולהתחמם.יש אחריות ?לא הבנתי, מזה לעשות רעש של מסתובב ולהתחמם?אני יודע שהוא לא מת כי למחיצות אחרות שעליו אני יכול להגיע (אני עכשיו על LIVE CD של לינוקס, רק למחיצה של הווינדוס אני לא מצליח לגשת)
פורסם 2008 ביוני 717 שנים קרה לי לא מזמן אותו דבר ולא היה לי גיבוי למערכת. היה לי מידע שם שאני צריך. התקנתי על אותו כונן עוד פעם מה"פ בלי לפרמט את הכונן כל הקבצים שלי נישארוהעברתי את כל המידע שאני צריך למחיצה אחרת שאין עליה מה"פ ואז פירמטתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.