פורסם 2008 ביוני 617 שנים התחדשיתי במקלדת הזאת ו... משום מה מקשי ה-F הכוונה לקיצור הדרךלא מגיבים וכל שאר הקיצורים כמו כיבוי המחשב וכו' עובד.מה לדעתם הבעיה?
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר כמובן... וגם אם לא הייתי מתקין אז כל שאר קיצורי הדרך כמו להגביר ווליום וכו' לא היו עובדים.אלו רק מקשי ה -F
פורסם 2008 ביוני 617 שנים התקנת את הדרייבר באותה מחיצה שבה מותקנת מערכת ההפעלה?ד"א אני עם המקלדת כבר שבועיים בערך ואני מאוד מרוצה - תתחדש
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר כן... התקנתי אותה על כונן C שבא מותקן WINותודה... לוקח לי טיפה להתרגל אליה בגלל "הגל" אז יש לי שגיאות כתיב חחוגם להתרגל טיפה לגודל...אגב לשנייה חשבתי שהצלחתי להפעיל את המקשים של ה F לדוגמא כמו את מסנג'ר כשלחצי על CAPS LOCKאבל טעיתי :\אגב Xtrac מקשי F עובדים אצלך?
פורסם 2008 ביוני 617 שנים עובדים,ברור..עצתי,אם לא תצליח תלך ביום ראשון לחנות ותגיד להם שאתה רוצה שיבדקו אצלם במחשב וכך תדע אם זה המקלדת או המחשב שלך.וזה בסדר גם אני היתי צריך להתרגל בהתחלה אבל היום זה נראה לי רגיל לגמרי ומאוד נוח ואין לי אף שגיאה כמו שאתה יכול לראות :ג
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר חח הבעיה היא שהחנות TMS קצת מאוד רחוקה ממני אז... להגיע לשם זה בילתי אפשרי ת'אמת.ממש מוזר לי שמקשי הקיצור לא עובדים אצלי.למרות שחלק עובדים חוץ מ F...נ.ב.חשבתי אולי שאתה משתמש בויסטה ואולי יש בעיה ב XP אבל יש לך XP.אני אנסה לעדכן ת'דרייבר האחרון 4.60 ונראה מה יהיה (מקווה שזאת הבעיה!)
פורסם 2008 ביוני 617 שנים אם כך ההצעה שלי היא:א. יום ראשון להרים טלפון לחנות ולשאול מה לדעתם אתה צריך לעשותב.ללכת למחשב של חבר/מחשב שני בבית ולבדוקג.לנסות להוריד דרייברים אחרים מהאתר של לוג'יטק (לי יש את העדכניים,ולא התקנתי מהדיסק)
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר כן.. בדיוק רשמתי למעלה שאני אנסה לעדכן את הכי העדכני. כי אני התקנתי מהדיסק. תודה על ההצעות. מקווה שזאת באמת בעיה בדרייבר עידכון: התקנתי לדרייבר האחרון שהוא 4.60 וזה לא עזר. ננסה להתקשר לחנות ולראות מה אפשר יהיה לעשות. אגב יש לחצן שנקרא FN משהו מה זה?[br]פורסם בתאריך: 6.06.2008 בשעה 20:24:32 ישששש!הבעיה הייתה שלא לחצתי על המקש FN שאגב לא ידעתי מה הוא עושה. מזל שיש את ה F1 שאפשר לחפש שאלות ובעיות. בכל מקרה בעיה נפתרה (: תודה לתגובות ולעזרה
פורסם 2008 ביוני 617 שנים LOL אפילו לא עלה בדעתי לשאול אם אתה לוחץ על ה-FN..חשבתי שזה מובן.. לא משנה,תתחדש ותהנה!
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר חח מה, זה כזה ברור? דווקא לדעתי לא ממש.בכל מקרה יש לי עוד שאלה קטנהנכון את הנורות בצד ימין?אז מה זאת הנורה האמצעית?ואיך אני "מדליק" אותה חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.