עבור לתוכן

מחפש מחשב עד 4k למשחקים בנוניים + (אשמח לשמוע גם חריגות)

Featured Replies

פורסם

היי

אני עוזר לחבר לקנות מחשב

חשוב שהמעבד יהיה לפחות מסדרת 7000

עדיפות למחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה

שהמחשב יתמוך בזכרונות של 800 מגה הרץ (אם יש אפשרות שכבר יהיה כלול במפרט)

ארד דיסק לא חובה נפח גדול כי כנראה שהוא ישדרג ל7200 rpm (אם זה לא יהיה כלול במפרט..)

וכמובן מאיץ גרפי טוב

אני יודע שבתקציב הזה לא יהיה ניתן למצוא הרבה..

לכן אשמח לשמוע חריגות

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

בארץ אין מצב. בארצות הברית אולי. אבל רק במקרה ומישהו יביא את המחשב כי המשלוח + מע"מ יוסיפו עוד 1000 - 1500 ש"ח למחיר המחשב.

פורסם

לא למשחקים בינוניים ולא נעליים. במחשב יש כרטיס מסך חלש. אומנם יותר טוב מכרטיס מסך מובנה, אך עדיין כרטיס חלש שלא יצליח להתמודד עם משחקים יותר כבדים מ-World of Warcraft.

אני, אישית, בכלל לא מאמין במחשב נייד למשחקים. מחשב נייד טוב למשחקים עולה הרבה, שוקל הרבה, טוחן סוללה וכמעט לא ניתן לשדרוג חוץ. גם אם תקנה כזה מחשב ונגיד נכון לעכשיו הוא יריץ את המשחקים הכי חדשים מה יקרה עוד שנה? כרטיס מסך לא תוכל לשדרג ומה אז? איזה מין מחשב נייד למשחקים זה?

אני ב-4,000 ש"ח הייתי מרכיב מחשב נייח מצויין למשחקים. אם יש בעיה של מקום הייתי לוקח XBOX 360 + מסך 22".

פורסם

לא למשחקים בינוניים ולא נעליים. במחשב יש כרטיס מסך חלש. אומנם יותר טוב מכרטיס מסך מובנה, אך עדיין כרטיס חלש שלא יצליח להתמודד עם משחקים יותר כבדים מ-World of Warcraft.

איזו הגזמה. הכרטיס בסדר גמור, רק צריך להיות מודע לכך שאי אפשר לשחק ברזולוציה גבוהה מידי וב-detail מירבי. וחוץ מזה לא כל המשחקים בעולם הם משנת 2008, ועם משחקים ישנים יותר, הכרטיס יתמודד מ-ע-ו-ל-ה.

פורסם
  • מחבר

בדיוק מה שאני חשבתי...

שאלה נוספת

זה הבדל משמעותי בין 2 ג'יגה ל 3 ג'יגה זכרון פנימי כשמדובר בכרטיס מסך לא הכי חזק??

אשמח לשמוע עוד הצעות שדומות להצעה הזאת

מחשבים של גיגה בייט אני יודע שהם מאוד אטרקטייבים יחסית למחיר..

פורסם

אני עם ה8400GS כבר כמעט כשנה,ואין שום משחק "כבד" שלא הצלחתי להריץ בין אם זה CRYSIS או ASSASIN'S CREED שנחשבים לזוללי גרפיקה וכלה במשחקי אסטרטגיה החדישים ביותר שנחשבים קלים יותר.

צריך לשחק קצת עם ההגדרות גרפיקה במשחק ואפשר לקבל תוצאה משביעת רצון.

לגבי זכרון,בד"כ הניידים מגיעים היום עם 2 ג'יגה שתפוסים ב2 סטיקים.אז כל שדרוג יחייב קנייה של סטיק חדש והחלפת ראש בראש תמורת הנוכחי.סטיק איכותי של 2 ג'יגה היום עולה כ200-250 ש"ח,אני אישית כבר הייתי מרחיב ל4 ג'יגה כי אני בספק אם המחירים ירדו עוד בצורה משמעותית ובעתיד המצב יהיה כמו היום עם זכרונות הDDR הישנים יותר שעלו הון תועפות עד לא מזמן.

פורסם
  • מחבר

אין מחשבים בשוק שמגיעים עם סטיקים במהירות של 800 כבר?

כנ"ל לגבי הארד דיסק במהירות של 7200??[br]פורסם בתאריך: 7.06.2008 בשעה 23:51:43

מצאתי גם את הדגם הבא מגיע עם 4 גי'גה פנימי אבל במהירות של 800 כנראה שני סטיקים של 2 ג'יגה

ובנוסף הוא שנתיים אחריות ( שנתיים אחריות כוללת גם סוללה? או רק על השנה הראשונה...??)

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8870

ומגיע בלי מערכת הפעלה..

ועוד דגם

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1423&CatCode=315

רק שעם 2 גיגה במהירות של 800 וגם בלי מערכת הפעלה

פורסם

הסטיקים בכל מקרה לא יעבדו ב-800 כי הצ'יפסט לא תומך. זה בלוף. וגם ככה מדובר אולי ב-1% הבדל בביצועים.

כונני 7200RPM לניידים נוטים להיות יקרים מאוד, לכן לא תמצא אותם בניידים הזולים שאתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

וואלה צודק..זה באמת לא תומך מעבר ל667...

ואתה אומר שאם זה היה תומך ההבדל היה כזה נמוך??

יש השוואה שנעשה שאתה יכול לשלוח לי??

פורסם

הנה לדוגמה:

http://www.bcchardware.com/index.php?option=content&task=view&id=2604&Itemid=40&limit=1&limitstart=1

המעבד פועל בתדר באס 266MHZ (מתאים ל-DDR2-533 באופן סינכרוני). רואים 0% הבדל בביצועים ב-DDR2-667 או כל זיכרון מהיר יותר, שעובד אסינכרונית עם המעבד.

רק כשעושים אוברקלוקינג למעבד, יש משמעות לזכרונות מהירים יותר. אבל קשה לי להאמין שמישהו יעשה אוברקלוקינג לנייד, וגם ככה מדובר על ניידים שרצים על באס 200 לכל היותר, וצריך באס 333 כדי להגיע למצב שבו DDR2-667 הופך לצוואר בקבוק. ואף אחד בחיים לא יגיע לזה, גם אם תיאורטית אפשר היה לעשות אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על הכתבה

אבל גם פה יש הגבלה של הבאס כמו במחשבים הניידים??

כי אם אני מבין נכון זה מתייחס למחשב נייח ולא נייד..

דבר שני

הנתון הזה נכון גם לגבי כונן 7200?

עצם העובדה שיש הגבלה לזכרון זאת אומרת שגם לכונן מהיר יותר לא תיהיה השפעה?

אז אם אני קונה מחשב נייד חזק נגיד עם כרטיס של 8800 אני אוכל לנצל את הביצועים של הכרטיס עד הסוף???

לגבי ההמחשב הבא

לא מצאתי בשום מקום האם הוא תומך בתקן N או לא..

פורסם

קודם כל תודה על הכתבה

אבל גם פה יש הגבלה של הבאס כמו במחשבים הניידים??

כי אם אני מבין נכון זה מתייחס למחשב נייח ולא נייד..

לא הבנתי למה אתה מתכוון. ברור שזה מתייחס למחשב נייד, אבל הכל פועל בדיוק אותו הדבר.

ביצועים אופטימליים מושגים כשהבאס והזיכרון באותו תדר (מה שנקרא פעולה סינכרונית). ברגע שזה לא סינכרוני, אפשר להעלות את התדר של הזיכרון עוד ועוד וכמעט לא תהיה לזה השפעה.

הנתון הזה נכון גם לגבי כונן 7200?

עצם העובדה שיש הגבלה לזכרון זאת אומרת שגם לכונן מהיר יותר לא תיהיה השפעה?

מה הקשר? אם אני מסביר לך על חתולים, אז זה אומר שזה נכון גם לגבי פילים?

אז אם אני קונה מחשב נייד חזק נגיד עם כרטיס של 8800 אני אוכל לנצל את הביצועים של הכרטיס עד הסוף???

שוב, מה הקשר?

פורסם

לגבי ההמחשב הבא

לא מצאתי בשום מקום האם הוא תומך בתקן N או לא..

לגבי כ.מסך,אני לא רואה איפה אתה מוצא מחשב בתקציב שלך עם 8800,אבל ניחא...בעיקרון הביצועים של 8800 נייח מול 8800 נייד לא שווים והנייח עדיף.כמו כן בד"כ מדובר על מחשבי גיימרים שמגיעים עם זמן סוללה של חצי שעה במקרה הטוב.ואני מניח שלא מוכרים סלרון עם כ.מסך שכזה,אלא מחשב שיוכל לנצל אותו.

לגבי הWIFI ממה שראיתי הוא B\G ובלבד.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק לא ניסחתי נכון..

התכוונתי האם יש שיפור ניכר בביצועים במשחקים בין ה5400 ל 7200 עצם העובדה שיש הגבלה על הזכרון ..האם זה ייצור מן נגדיר את זה.."צוואר בקבוק" למחשב??

דבר שני בלי קשר לתקציב שציינתי

עצם העובדה שיש הגבלה על המהירות של הבאס לא יהיה הבדל ניכר בביצועים של ה8800 ל8400 ..זה מה שהתכוונתי לומר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים