עבור לתוכן

מחפש שתי תוכנות,תיזמון תוכנות ובר טמפ'

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחרי שהתייאשתי מחיפוש ברחבי הרשת אחר שתי תוכנות שאני ממש צריך,החלטתי לפנות לפה.

אני צריך שתי תוכנות ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי:

1.תוכנה בה ניתן להגדיר תזמון של הפעלה\כיבוי של תוכנות לפי שעה\תאריך(רוב התוכנות מהסוג הזה תומכות רק בהפעלה,בלי כיבוי)

2.בר שמציג טמפ' מעבד ביחד עם משאבי מערכת

תודה מראש!

פורסם

1. יש את המתזמן משימות של הוינדוס אבל גם הוא תומך רק בהפעלה, הכיבוי צריך לבוא מצד התוכנה,

אבל תבדוק אם לקובץ ההפעלה של התוכנה יש איזשהי פקודת דוס שנותנת לסגור אותה, ואז תוכל להכניס את זה למתזמן.

2. יש הרבה ברים כמו של הויסטה, לרובם יש תוספות לניטור משאבים, מקום פנוי בדיסק וכו'... תנסה את google desktop sidebar הוא צריך להיות דיי טוב ועם הרבה גאדג'טים (תוספות).

פורסם
  • מחבר

למרבה הצער,לא באמת עזרת:)

המתזמן של ווינדוס משום מה לא מסכים לעבוד לי,ניסיתי אותו כבר אתמול.וכפי שאמרתי,משהו שיסגור תוכנות,יעזור יותר.

ויש לי כבר בר אחד שנותן לי תצוגה של משאבי זיכרון,ומעבד,אבל לא טמפ' וזה מה שאני צריך כרגע.

פורסם

זה לא עזר כי לא הבנת או זה לא עזר כי אתה מעדיף להתעלם מעובדות?

סגירת התוכנה צריכה לבוא מצד התוכנה, רק אם יש לה פקודת דוס לסגור אותה אפשרי לדחוף את זה למתזמן (כל מתזמן).

אני ממש מאושר שיש לך בר שנותן משאבים ומעבד, אבל אם אתה רוצה גם טמפ' תצטרך לחפש גאדג'ט שמתאים לבר שלך או לבר אחר (כמו של גוגל לדוגמא).

יש תוכנות טמפ' שנותנות לך איקון ב-SYSTRAY אבל לא בר שלם של זה.

פורסם

אפשר לתזמן סגירה של תוכנה דרך קובץ BATCH

ואז תוכל לעשות את זה דרך מתזמן המשימות.

בתוך הקובץ BATCH תרשום את הפקודה הבאה בשביל לסגור את פיירפוקס לדוגמא:

taskkill /im FIREFOX.EXE

זה יהיה כמו ללחוץ על ה X באותה תוכנה, שזה בטוח.

אם אתה נתקל במקרה שאתה רוצה לסגור את התוכנה ואתה נשאל אם לשמור שינויים, ואתה רוצה להכריח את התוכנה להיסגר, תרשום פשוט את השורה הבאה:

taskkill /im FIREFOX.EXE /f

שים לב, פעולה כזו תגרום לאיבוד המידע ששונה בתוכנה.

זה כמו שתעשה CTRL+ALT+DEL, ותעשה END TASK לאותה תוכנה. קובץ WORD למשל ייסגר ולא ישמרו השינויים שביצעת בו.

לגבי הבעיה עם מתזמן המשימות שלא עובד לך, זה כנראה בגלל שאין לך סממא מוגדרת למשתמש בווינדווס, נכון?

אם כן, תגיד, אפשר לפתור גם את זה בלי לשים ססמא אם לא בא לך.

פורסם
  • מחבר

תודה,זה עזר חלקית:)

האמת שעכשיו אחרי שהזכרת את עניין הססמה,הצלחתי להפעיל כראוי את המתזמן של ווינדוס,תודה!

-------------------------------------------

עריכה:

תודה!

ניסיתי את מה שאמרת עם הBAT וזה באמת עובד,עכשיו נשאר רק לתזמן את ההפעלה שלו=כיבוי התוכנה הרצויה.

ולגבי התוכנה ששמה את הטמפ' של המעבד בTRAY? יש מצב לשם של התוכנה?

פורסם

SPEEDFAN

EVEREST ULTIMATE

לא חסר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים