פורסם 2008 ביוני 617 שנים שלום לכולם,רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות רצועת הארקה בראשון לציוןאו איפה יש חנות אלקטרוניקה בראשון לציון אני צריך כתובת מדויקת איפה לא " אתה יכול לקנות בראשון יש מלא חנויות"אני לא יודע איפה יש חנויות אלקטרוניקה אז בבקשה תשובה מדויקת (גם אתר אינטרנט זה טוב [אפילו עדיף])
פורסם 2008 ביוני 617 שנים אם כבר פתחת נושא על רצועת הארקה, אז יש לי שאלה.אני גם רוצה לקנות רצועת הארקה אבל אני לא מבין איך זה בא שקונים.זה אמור להתחבר לשקע הארקה בחשמל ואתה מחבר(קושר) את הרצועה מהשקע לרגל שלך? (יש דבר כזה?)אני רוצה לקנות רצועת הארקה שהמטרה שלה שכל הגוף שלי לא יעביר חשמל סטטי. איך קוראים לכזה דבר? מישהו יכול להפנות אותי באינטרנט לראות תמונה של זה?תודה
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר תודה sa_kaאם כבר פתחת נושא על רצועת הארקה, אז יש לי שאלה.אני גם רוצה לקנות רצועת הארקה אבל אני לא מבין איך זה בא שקונים.זה אמור להתחבר לשקע הארקה בחשמל ואתה מחבר(קושר) את הרצועה מהשקע לרגל שלך? (יש דבר כזה?)אני רוצה לקנות רצועת הארקה שהמטרה שלה שכל הגוף שלי לא יעביר חשמל סטטי. איך קוראים לכזה דבר? מישהו יכול להפנות אותי באינטרנט לראות תמונה של זה?תודהרצועת הארקה יש בדרך כל לידד או לרגל וזה מוריק (מרוקן) את כל הגוף שלך מחשמל סטטיאיפה מחברים את זה אני גם לא בטוח אבל אני ידע ברגע שיהיה לי אחת אולי אפילו היום =]
פורסם 2008 ביוני 917 שנים רצועת הארקה זה לא תמיד טוב .{אני אישית לא חושב שאתה מתעסק עם רכיבים עדינים ממש שאתה צריך את זה}אם במקרה יש קצר על המחשב או לוח המתכת אותו אתה מחבר את רצועת הארקה אז אתה מתחשמל.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר אני לובש / עונד את הרצועה בזמן בניית המחשב זאת אומרת שהמחשב לא מחובר לחשמל
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים כל רצועות הארקה למיניהן מנטרלות את כל הגוף מחשמל סטטי? או רק את היד או חלק מסוים בגוף?
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים דיי עם השטות הזאת רצועת ארקהזה הדבר הכי מטומטם שאני מכירתגעו באיזה גוף מתכתי גדול וזהואו שתפתחו את הברז ותגעו בו (לא במים)זה כבר ינטרל את החשמל סטטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.