עבור לתוכן

מסך LCD 19 - תקציב 1800

Featured Replies

פורסם

אני מעוניינת לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1800 (אפשר קצת יותר אם המסך ממש טוב).

רוב מה שאני עושה זה קריאת טקסט וגלישה באינטרנט, סרטים אני רואה ממש מעט ומשחקים אני בכלל לא משחקת

ככה שהמסך צריך להיות מותאם בעיקר לקריאת טקסט.

כרגע יש לי בבית של ההורים מסך LG 1970 HR שאני לא כל כך מרוצה ממנו, רואים סרטים מצויין אבל קשה לקרוא טקסט

(הוא מחובר אנלוגית ולא דרך DVI, אז יכול להיות שגם זאת הסיבה), ובעבודה יש לי מסך VIEWSONIC 930 VP

שממנו אני מאוד מרוצה, אבל הבנתי שכבר לא ניתן להשיג אותו.

איזה מסך יכול להתאים לי? האם SAMSUNG 971P טוב לקריאת טקסט?

הבנתי שרוב מסכי 19 אינץ' מגיעים עם פאנל TN שנחשב הכי נחות, איזה מסכים נוספים יש עם פאנל יותר טוב

בתקציב שלי חוץ מ-971P?

תודה על העזרה.

פורסם

לצרכים שלך כדאי לקחת את ה-971

פורסם

אם את רוצה פאנל איכותי ובעיקר טקסט נראה לי ומצער שאני נשמע כמו תקליט שבור שכדאי להוסיך 200 ש"ח ולללכת על ה דל 2007FP שהוא 20 אינץ.

אנ יודע שיש קצת בעיית מלאי אבל נראה לי שהיא בעקיר בדגם WFP ואת הFP כן תצליחי להשיג

פורסם

יש 20" של LG עם פנאל איכותי,אבל אין לי מושג איך הוא לדרישות..

http://tms.co.il/product/5570

פורסם
  • מחבר

20 נראה לי קצת גדול מידי, למרות שגם 19 היה נראה לי גדול מידי לפני שקניתי אז אולי זה רק עניין של הרגל.

יש לי עוד שאלה, האם מסך רחב מומלץ? או שזה יותר בשביל סרטים?

שכחתי גם לציין שהמחשב הוא גם לצורכי תכנות, אשמח לשמוע על עוד מסכי 19 מומלצים.

פורסם

בוטל

פורסם

כדאי לך להזדרז לרכוש את ה-971P באופיס דיפו, כי אחרי שייעלם תצטרך להשקיע עוד 600 שקלים בשביל להשיג מסך 19" מעולה.

מחירים של 20" איכותיים לא יירד בזמן הקרוב ככל הידוע לי ולמעשה פלח השוק של 20" איכותיים תקציביים יישאר בבעיה רצינית לגבי מחיר משתלם אם לא יהיה יורש איכותי ל-Dell 2007FP. ל-LG יש מסך 20" L2000CP עם IPS בלבד שעולה כ-1880 שקל, אבל לא ידוע כיצד הוא מכוייל בצבעים מהקופסא (הדגם הקודם שלו היה גרוע למדי מבחינה זו). ליישומי טקסט בלבד הוא יהיה בסדר כמו כל 20" איכותי לא רחב.

קיימים אמנם מסכי 20" לא רחבים עם רזולוציה של 1400X1050 וגודל נקודה של 0.292 מ"מ, אבל לא קיים בהם פאנל לא-TN.

מסכים רחבים של 20" אופטימליים למי שמרבה לראות סרטים בפורמט רחב וגם למי שמאוד אוהב לשחק במשחקים בפורמט רחב, אבל כיום כבר אין 20" רחבים איכותיים במחיר שפוי, ואילו אלו שמתומחרים במחיר לא גבוה מדי הם בעלי ציפוי משתקף ואני לא נוטה להמליץ לקחת אותם. הרגילים עדיפים כרב-תכליתיים. טקסט קטן הוא לא בעיה ברזולוציה הטבעית של 20", אם יש מוכנות להיעזר בהגדלות זום ביישומים טקסטואליים ע"י גלגלת עכבר + CTRL או CTRL + (+).

פורסם

כדאי לך להזדרז לרכוש את ה-971P באופיס דיפו, כי אחרי שייעלם תצטרך להשקיע עוד 600 שקלים בשביל להשיג מסך 19" מעולה.

אומנם 600 ש"ח יותר, אבל האיזו ליגה אחרת מהסמסונג.

הוא מציג עומק צבעים של 8/10bit (תלוי על איזה דגם מדובר), הפאנל שלו לא איטי כמו הסמסונג, הוא מגיע מכוייל יותר, ובכלל הוא נראה יפה יותר.

פורסם

אני מכיר אישית את איכויות התמונה של איזו ומעריך אותן עד מאוד, ואני סבור שזה לא יהיה שונה גם עם S1932. יש לי במפרט S1931, שאפילו מציג תמונה טובה יותר מה-Dell 2407WFP. הסמסונג 971P נחות מהאיזו רק בטיב כיול ה- RTC, ברמת הניגודיות בבהירות נמוכה ובאחריות הקצרה יחסית עבור רכיבי החשמל. מבחינת טוהר הלבן ודיוק בצבעים שניהם דומים למדי.

כל עוד יש (אולי) במלאי Dell 2007FP, שהנו גם איכותי ב-S-IPS מבחינת דיוק בצבעים ומספק תגובתיות טובה למשחקי FPS מאוד מהירים, קשה להמליץ על S1932 במחיר גבוה יותר, אלא אם כן אנשים מתקשים למצוא את ה-2007FP או לא רוצים לחכות לייבוא שלו זמן רב מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים