עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי החלפת לוח אם

Featured Replies

פורסם

1.איך אני יכול להיות בטוח שהלוח אם הלך?

החלפתי ספק והמחשב עדיין לא נדלק ויש נורה ירוקה שדולקת בלוח

2. אמרו לי שאם אני מחליף לוח עם אותו סוג שך צ'יפסט אז אין לי צורך להתקין את הווינדוס מחדש

איך אני יכול לדעת איזה צ'יפסט יש לי או לחילופין איזה לוח אני יכול להזמין במקום מה שיש לי?

הלוח הוא ASUS P5GD1-VM

3.אחרי שאני מחליף את הלוח איפה אני יכול לראות איך לחבר את הכבלים הקטנים האלה שעושים את ההדלקה והריסט?

תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי

פורסם

1. בשביל להיות בטוח במאה אחוז אתה צריך לנתק את הכל ולחבר במינימליות עם כמה שפחות רכיבים וכמה שפחות חוטים (לדוגמא, אם יש לך חוט חשוף של מאורר שנוגע בשילדה, כהגנה המערכת פשוט לא תדלק ולא משנה כמה ספקי כוח תחליף).

2. הלוח שלך מבוסס ערכת שבבים 915G

3. את התרשים של ה-FRONT PANEL אתה יכול למצוא בחוברת של הלוח אם או ב-PDF שניתן להורדה מאתר היצרן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות ברשותך אם תוכל להתייחס לתגובה 2

איך אני בודק את הסוג צ'יפסט? ואם אני רוצה להזמין לוח מאותו סוג צ'יפסט איך אני יכול לבחור לוח?

שוב תודה רבה על העזרה

פורסם

תכתוב בגוגל את הדגם של הלוח או שתלך לרשימת הלוחות באתר היצרן ותראה עם איזה ערכת שבבים הוא משולב.

בכל אופן לא הייתי מיחס לזה יותר מידי חשיבות, אם אתה מוצא לוח אם איכות שמוצא חן בעינייך גם מבחינת מפרט וגם מבחינת מחיר - תלך עליו.

מקסימום תעשה REINSTALL לוינדוס (התקנה על התקנה לצורך תיקון\עדכון דרייבר), ממש לא מסובך ולא מסכן את המידע שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה עזרת לי מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים