פורסם 2008 ביוני 517 שנים המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך S VIDEO ואני על מצב DUAL VIEW כל קובץ שאני פותח נפתח במסך המחשב חוץ ממצגות של פאוור פוינט.אם אני סתם פותח את פאוור פוינט אז הוא נפתח על מסך המחשבאבל כשאני עושה דאבל קליק על מצגת היא נפתחת בטלוויזיה ...בכל חלון שנפתח יש בד"כ אפשרות להעביר אותו בין הצגיםבמצגות הוא לא נותן לי ...אני משתמש בXP סרוויס פאק 3 והמסך מחשב מוגדר אצלי כראשיhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338026.new#new
פורסם 2008 ביוני 517 שנים יכול להיות שהפאוורפוינט מתיחס למיקום של התצוגה, תנסה להחליף בין דסקטופ ימין ושמאל.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים מחבר לא הבנתי, מה זאת אומרת להליף את המיקום של ימין ושמאל...להגדיר את מסך מס' 1 כטלוויזיה 2 כמסך מחשב ,ואז לקבוע את 2 כראשי?
פורסם 2008 ביוני 517 שנים לאהרי יש לכל מסך יש לך שטח דסקטופ שונה והעברת העכבר לצדדים מדלגת בינהם, יש מסך שמקבל את השטח שבצד שמאל ויש מי שמקבל את השטח שבצד ימין.ב"מאפייני תצוגה" אתה יכול ללחוץ על המסך ולגרור אותו לצד השני בשביל להחליף צדדים.האמת שהסידור הנורמלי הוא ע"פ המיקום הפיזי של הצגים אצלך בחדראבל יכול להיות שהפאוורפוינט בוחר את התצוגה לפול סקרין שלו לפי המיקום שלה, לא יודע, אולי זה ככה, שווה לנסות פשוט להחליף את הצדדים בין התצוגות ולראות אם זה משפיע.בהצלחה.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר הפכתי ביניהם ,גררתי את מסך 2 לצד ימין ועדיין זה נפתח בטלוויזיה במקום במחשב ללא אפשרות לשנות...בDUAL VIEW שזאת האופציה שאני איתה עכשיו יש לי דסקטופ בצד של המסך ועוד דסקטופ על הטלוויזיה ההבדל הוא שמה שנפתח במסך אינו נפתח בטלוויזיה , ורק אם אני אגרור יישום לטלוויזיה או אלחץ על האייקון שלו במגש מערכת כפתור ימני ,ואגדיר לו לעבור לצג הטלוויזיה אז הוא יעבור לשם
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר הסתדרתי זה היה בהגדרות של הפאוור פוינט בתוך "תצוגת שקופיות"תודה לעוזרים...נשארה לי רק את הבעיה הזוhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338026.new#newתודה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.