עבור לתוכן

אני רוצה מסך לפחות 21" עד 1500 שקל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מסך חדש הכניסו לי לראש לא TN לא TN בשום פנים ואופן לא TN {זה מובן נכון?}

אז אני רוצה מסך לפחות 21" ב1500 שלא יהיה TN!!

פורסם

חבל שלא הכניסו לך לראש גם שלא TN(!!!@@) לא תמצא בחיים ב1.5K

2000 לפחות, 2007FP/WFP

אבל כדאי שתמהר, כי הוא אוזל ;)

פורסם
  • מחבר

לא מי שהכניס לי את זה לראש קודם כל הוא גאון ! ודבר שני שהוא יודע כמובן שיש לי מקור מאד טוב וזול וע"כ מה שאתה תקנה ב2K אני ישיג בסביבות ה1.5K בכל אופן עוד מסכים שלא TN אפילו 20" רק במחיר סביר של למשל 2K בזאפ... [br]פורסם בתאריך: 5.06.2008 בשעה 22:57:14

ואתם בכל זאת אומרים לא TN? או שאפשר להיתפשר על ASUS
פורסם

לא מי שהכניס לי את זה לראש קודם כל הוא גאון ! ודבר שני שהוא יודע כמובן שיש לי מקור מאד טוב וזול וע"כ מה שאתה תקנה ב2K אני ישיג בסביבות ה1.5K

לא תשיג.

פורסם

גם אם תשיג ב1500, מאיפה אנחנו אמורים לדעת?

תכתוב תקציב נורמלי לפי מחירי השוק הנוכחיים בישראל.

ותחליט מה יותר חשוב לך - גודל או איכות?

פורסם
  • מחבר

קודם כל שיהיה איכותי אבל כמובן ש20" יהיה יותר איכותי מ22" השאלה היא לא רק שאלה של מה יותר איכותי אלא מה איכותי וברמה טובה ואז מה יותר גדול.... התקציב הוא 1600 של המחיר בשוק הישראלי הרגיל פחות או יותר יענו הצעות שוות יכולים להיות גם קצת מעל אם בכלל יש לא Tמ בסביבות המחיר הזה ? אפילו 20" ?

פורסם

תוכל להשיג מסך שהוא לא TN בסביבות ה2000 שקל, או הדל או האסוס שמגיע עם PVA.

מעבר לכך, תוכל בסביבות ה1500 לקחת 22" עם פאנל TN, כדי לבחור מסך סתכל במאמר על מסכי ה22 שבאתר.

אם אתה מחפש מסך לסרטים - דל

משחקים - 22"

פורסם
  • מחבר

במאמר(של ה22"....) כתוב שהאסוס MW221C הוא טוב מהאחרים בהרבה והוא די מהולל שם מה בערך המחיר שלו והאם המאמר עדיין מעודכן והאסוס עדיין שולט ביד רמה על שאר ה22" ועוד משו אם אני לוקח 20" כן TN יש משו שהוא ממש יותר איכותי מהאסוס 22" או שההבדלים לא משמעותיים בין הTNים בגדלים השונים (20-22) אה ואני עם קדימה למשחקים ואח"כ לסרטים (לא לדחוק את נישת הסרטים לעזאזאל כמובן...)

פורסם

אין הבדלי איכות בין גדלים, פשוט אין SIPS בארץ 22" (או לפחות במחיר שפוי)

לגבי מחירים http://web.zap.co.il/

פורסם
  • מחבר

לכן הייתי "מתפשר" על 20" רק שיהיה IPS או VA ... במחיר אפילו קצת יותר מ22" של TN... יש מצב שמאיפה שאני קונה יש מסכים שכמעט אין בארץ וכאלה..

אז על איזה אתה ממליץ בכללי אפילו לא מהארץ

פורסם

לא אין מצב...

תבדוק באותו מקום כמה עולה ה 2007FP\WFP ותראה אם מתאים לך לתקציב...

אם אין אותו שם או שלא מתאים תבדוק את האסוס(20 אינץ' לא 22 וגם הדגם שכולל VA לא TN)

אם גם אותו אין,תבדוק סמסונג 971P או VIEWSONIC VP930

ותעיף מהראש שלך את הקטע ש"אני קונה בחצי ממה שאתם"

לא הגיוני, גם מהיבואן הרשמי זה עולה מקסימום 300-400 ש"ח פחות מהמחיר לצרכן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים