פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר הקירור שאני מרחתי (לא ידעתי שיש קירור מרוח על הקירור לפני כן) הוא Arctic Silver 5 Thermal Compoundואני מקווה שזה לא הזיק שהוספתי עוד קירור שונה...בכל מקרה תמונות אני אעלה כשיהיה לי קירור כי בנתיים הכרטיס מסך חםםםם
פורסם 2008 ביוני 617 שנים בכל מקרה תמונות אני אעלה כשיהיה לי קירור כי בנתיים הכרטיס מסך חםםםם וזה ימשיך להיות ככה.עכשיו לא רק שסתם בזבזת חומר על הליבה הגרפית,ייתכן שתיאלץ לנקות גם את הפד הטרמי.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים במהלך השנה תצאה מע' קירור Accelero Twin Turbo הנה תמונה תהנה זה משהו עצבני עדכון: היא תתאים לקירור שלך [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר וזה ימשיך להיות ככה.עכשיו לא רק שסתם בזבזת חומר על הליבה הגרפית,ייתכן שתיאלץ לנקות גם את הפד הטרמי.MuTaTiOn.למה אני אצטרך לנקות את הפד הטרמי?
פורסם 2008 ביוני 617 שנים יכול להיות שלא כי המשחה לאחר מריחה עוברת תנור של איזה 300 מעלות וזה מייבש אותה, תקח פשוט מתלית תרטיב אותה במים ותנקה בעדינות לדעתי לא ירד המשחה האוריגינלית תנסה אולי אני טועה
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר הנה קצת תמונות של התהליך: הנה החיבור שביקשתי שיביאו לי מהחנות אבל כשחיברתי אותו לחשמל ולמאורר הוא לא פעול :\ []
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר חח לא לא. זה לפני ההדבקה.סתם שמתי אותם לראות איך זה יצא.אבל הדבק שמגיע עם זה הוא ממש גרוע!!!
פורסם 2008 ביוני 617 שנים אני מוכרח לציין שלי לא היתה שום בעיה עם הדבק לזכרונות. פשוט ניקיתי את הזכרונות בעזרת אלכוהול 70% עם המון תשומת לב, ודאגתי להפעיל לחץ למשך 20 שניות בערך על ההיטסינקים לפני ששיחררתי את האחיזה. כמובן שגם נתתי לכל העסק איזה 20 דקות להתייבש והזכרונות נדבקו בצורה נהדרת.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים כן גם לי לא הייתה שום בעיה עם ההדבקה של הזיכרונות..... לדעתי עשיתה משהו לא טוב[br]פורסם בתאריך: 6.06.2008 בשעה 16:28:47 יכול להיות שלא כי המשחה לאחר מריחה עוברת תנור של איזה 300 מעלות וזה מייבש אותה, תקח פשוט מתלית תרטיב אותה במים ותנקה בעדינות לדעתי לא ירד המשחה האוריגינלית תנסה אולי אני טועה מה השטות הזו וזה לא עובר שום ייבוש ב300C ואין בעיה להסיר אותה אפילו עם נייר יבש כי היא חדשה חברה נאמרו פה כל כך הרבה שטויות במהלך התרד.... מי שלא סגור על עצמו מתבקש שלא לומר דברים שרק מטעים אחרים
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר כן... שפכתי על זה מים חחלא נורא. שמתי דבק דו צדדי אחר וזה בסדר גמור 8)
פורסם 2008 ביוני 617 שנים MORAN-G אולי אתה צודק אולי לא, שכחתה להדגיש דבר חשוב .....זה תלוי איזו גרסה (REV) יש לויש גרסה שהולכת אם ARCTIC MX-1 וגרסה שניה REV2 הולכת אם MX-2 כמו שאמרתהלא טעיתי מכיוון שרק REV2 תומך ב8800 ולכן מדובר בMX-2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.