פורסם 2003 במאי 1422 שנים אני מעונין ליקנות לוח לAMD ורציתי לדעת על החברות אני צריך כ.קול טוב (מובנה)ושיהיה אפשר לעשות OC כי אני אולי אנסה בעתיד...אני שמעתי בABIT טובים אבל מה עם EPOX??? אני מקווה שהלוח תומך DDR 333 ואני אשמח לישמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא בתודה THE GYVER
פורסם 2003 במאי 1422 שנים לפי מפיסטו אין ללוח הזה SOUND STORM ככה שכרטיס הקול המובנה חלש בדיוק כמו על כל לוח אחר.עדיף את האפוקס 8RDA+ או משהו של אביט אבל עם הפונקציות הרצויות.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים פרט לכרטיס קול הלוח של אביט הוא מצויין מדובר על הדגםNF7-Sלמה אתה צריך פייר וייר ו-SATA ?!ובקשר לכרטיס קול... זו באמת אכזבה :-\
פורסם 2003 במאי 1422 שנים דווקא ל NF7-S יש סאונד סטורם. נכון נכון.. בדיוק בשביל זה ציינתי את הדגם הזה.. היתבלבלתי
פורסם 2003 במאי 1522 שנים לפי מפיסטו אין ללוח הזה SOUND STORM ככה שכרטיס הקול המובנה חלש בדיוק כמו על כל לוח אחר.עדיף את האפוקס 8RDA+ או משהו של אביט אבל עם הפונקציות הרצויות.אבל גם ל RDA אין SS.
פורסם 2003 במאי 1522 שנים שמע, אני לא חושב שיש טעם להשקיע בNF-7 בלי שהוא REV2 שתומך ב400MHZ, היום צריך כבר לוח טיפה עדיתי.זה לא מוצר שמחליפים כל שנה, ויש פה דילמה.
פורסם 2003 במאי 1522 שנים לוח מF7 REV 2.0 כן כולל סאונד סטורם לפי האתר של אביטלחלוטין לא !!!רק ל NF7-S או NF7-SL !! וגם מגרסת REV 1.2 .
פורסם 2003 במאי 1522 שנים א. שמע, אם אתה מעוניין בסאונד איכותי, אז לוח עם SS מובנה ממש מומלץ ב. אם כבר לקחת ABIT, למה להתפשר ולא לקחת REV2?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.