עבור לתוכן

אני צריך לקנות אופניים, ואין לי מושג בתחום!

Featured Replies

פורסם

ב500 שקל תקבל אותו חרא, תקבל אופניים פשוטים, הדגמים שם ג'נריים ואף חברת אופניים לא שמה על הטווח מחירים הזה.

בעיקרון יש חברה שאני מאוד אוהב: אקסטר, יש לי עד היום אופניים שמשמשות אותי מגיל 7, מעולות. לא נשברו ולא כלום...

תכלס כל אופניים ב500 שקל יהיו טובות הם כמעט באותו רמה ואין מציאה, מה שכן חשוב זה לא לפול על זוג גרוע (AKA אופני

קיבוצניקים בלי מהלכים, או גובה גרוע...)

• תגובות 79
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך על יד שנייה ותכנס לפורום של הרים, תשאיר שאילתה:

http://www.harim.co.il/forums/ForumTopic.asp?ID=665

אתה יכול גם להסתכל על הלוח שלהם.

באופן כללי DXM צודק 500 זה די ברצפה, למרות שמחירי אופניים בארץ הם פשוט שערוריה. בקיצור חולבים אותנו.

עצות חשובות, תמיד תרכב לפני החלטה, קח מישהוא שמבין ותתאים את האופניים לפני הרכיבה.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא, אם זה הכרחי להעלות את התקציב בשביל שימוש כזה פשוט? אם המצב ממש גרוע בטווח התקציב שהגדרתי ויש סכנה להתפרקות, בלאי מהיר וכו', לכמה מינימום אני אמור להעלות אותו כדי לקבל משהו נורמלי ישר מהקופסא? 1000 שקלים יביאו לשינוי?

אני אתקשר מחר לחנות שקושרה כאן, נראה מה יציעו לי.

פורסם

יש לי כבר 5 שנים אופניים שעלו לי 600 שקל בזמנו, לדעתי זה יספיק לך בהחלט לצרכים האלו.

פורסם

אתה רציני מחפש להשקיע כאלה סכומים באופניים שנועדו לשעה נסיעה 3 פעמים בשבוע?

קנה תאופניים הכי זולות שאתה מוצא וזהו-תמיד מוכרים תאלה ב300 עם הילוכים וכסא עם בלם זעזועים-למה צריך יותר לנסיעה בעיר?

מה הילוכים שימאנו ובלם דיסק הידראולי או מכאני? הוא הולך להשתמש בהם כדי לנסוע מנקודה א' לנקודה ב' השטח בנוי לא כדי לעשות תרגילים או ירידות תלולות או וואטאבר.

קנה תאופניים הכי זולות(לרוב הם עולים 300) וזהו.

פורסם

ב500 שקל אתה יכול למצוא רק אופניי ברזל כבדות ולא ממש איכותיות :\ רק מ1000 אתה יכול למצוא אופניי אלומיניום נורמליות ומשם השמיים הם הגבול.

ולגבי האופניים שהביאו אליהם קישור, אני מציא להתרחק, אלו אופניים שברור שאמורות רק למשוך את העין ואני יכול לאמר לך ללא צל של ספק שכל החלקים שם הם מהאיכות הגרועה ביותר שאפשר למצוא.

בלם דיסק לבד עולה יותר מ500 שקל והעובדה שהם תקעו שם בלם דיסק קדמי(בטוח מכני ולא הידראולי) רק גורם לי לחשוב שהשלדה בטח שוקלת כמו בית וההילוכים הם מהסדרות הכי נמוכות של שימאנו.

רכשתי TREK 4400 ולדעתי זו אחת ההשקעות הטובות שעשיתי בשנים האחרונות. הדבר היחיד שמעצבן אותי זה כל שמוק עם אופני מדבקה ב-1,000 ש"ח מרים את האף כי יש לו "קפיץ אחורי" ו"בלמי דיסק". ברגע שהם שומעים ששילמתי על האופניים 2,500 ש"ח הם ישר אומרים "2,500 ש"ח בלי בלמי דיסק?!". ואם אני מתחיל להסביר שאופניים שלי מיוצרות ע"י אחת היצרניות הטובות בעולם בזמן שהאופניים שלהם זה חיקוי סיני באיכות ירודה, אני נשמע מתגונן. :kopfpatsch::pissed:

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא ענה לי על השאלה :P, אם אני מגדיל את התקציב ל-1000 שקלים, אני ארגיש שינוי באיכות? אם כן, על מה כדאי לי ללכת?

לבנתיים, התכנון הוא על אופניים סתמיים כאלה:

http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=292&ArticleID=507&Page=1

פורסם

לדעתי קנה אופניים פשוטות. חבל להשקיע הרבה כסף אם אתה לא מעוניין להיכנס לתחום. חוץ מזה, זה לא שאתה זורק כסף לפח. גם אופניים ב-500 ש"ח יכולות לעשות את העבודה כראוי. אני בימים הטובים ההם רכבתי מאשדוד-לאשקלון על אופני מדבקה ב-400 ש"ח ושרדתי. אתה בכלל מתכנן לרכב רבע שעה ביום. רק תעשה טובה וחפש אופניים פשוטות ואיכותיות. אל תתפתה לשיכוך מלא + בלמי דיסק ב-1,500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אלה שהבאתי בלינק בסדר?

הבנתי שכדאי לי ללכת על אופניים על 21 הילוכים ובלם קדמי, וזה מה שמופיע שם...

פורסם

האמת אין לי מושג. לך לחנות איכותית, איפה שעובדים אנשים שיודעים על מה הם מדברים ותבקש משהו פשוט ואיכותי בתקציב שלך. תתרחק מהרשתות הגדולות כמו Toys R Us/הום סנטר (אם הם בכלל מוכרים אופניים)/ACE וכל השאר מכמה סיבות: א. הם מוכרים אופני מדבקה לפי הקילו. ב. למוכרים שם אין מושג קלוש באופניים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה :)

פורסם

תחפש אופניי אלומיניום פשוטות, ההבדלים בכח שאתה מבזבז על לסחוב אופני פלדה דיי רציניים ואפשר למצוא אופניים חדשות במבצע בפחות מ1000 ש"ח לדעתי.

פורסם

מי ישמע הוא רוכב 60 ק"מ ביום. הוא ירכב בסך הכל רבע שעה לכל כיון. ההבדלים בחור בארנק יהיו הרבה יותר משמעותיים מהבדלים בכוח.

אגב, חפש ביד 2. תמיד אפשר למצוא מישהו שטס לחו"ל ורוצה למכור אופניים איכותיות במחיר רצפה או איזה ילד מפונק בלי ערך לכסף שמוכן למכור אופניים מצויינות במחיר שפל.

פורסם

תשמעו ותשמעו טוב !

לי יש ידע רב בתחום ואני עבדתי שנתיים בחנות אופניים בת"א .

יש כמה כללים פשוטים

1. לא קונים אופניים מחנות וירטואלית וגם לא במגה ספורט וכדומה (אין פה מספיק מקום לפרט למה)

2. לא קונים אופני מדבקה, זתומרת שמיוצרות בסין ומדביקים עליהם בארץ שם כמו בסידן

3. אם קונים חדשים חובה לקנות במקום רציני שנותן אחריות לפחות לשנה

עכשיו בהתאם לצרכים שלך הייתי מחפש אופניים יד שניה, כל זוג חדש שתקנה בפחות מ 800 שקל יעלה לך הרבה יותר בעתיד...

אני ממליץ לך לחפש ה www.harim.co.il בלוח שלהם...

תן לי את המסנג'ר לך ואני יעזור לך למצוא משהו טוב.

פורסם
  • מחבר

שלחתי בפרטי :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים