עבור לתוכן

מחפש מפרט לנייד עבור לימודים -- גבולות ה-4500 ש"ח...

Featured Replies

פורסם

הכוונה היא ללימודים במסגרת הפקולטה לאווירונאוטיקה וחלל.

משתמשים שם בפונק' הכי מתקדמות ב- MATLAB וכן בתוכנות CAD שונות הדורשות עיבוד גרפי די גבוה.

למישהו יש המלצה ? הכוונה היא לא להתפרע אבל לא לחסוך שקל לשקל.

אשמח להצעות, תודה ! :smile1:

• תגובות 47
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לבנות לך אחלה מפרט על כמה פלטפורמות

אם תיתן איזה תקציב מקסימום שאתה לא רוצה לחרוג ממנו אז אני אשמח לתת לך כמה כיוונים טובים.

כמו כן - קונה בארץ או יש לך אפשרות לקנות בחו"ל ?

פורסם
  • מחבר

שיניתי בכותרת... איזו התקלה...

קצת קשה להתאים מחיר עבור מפרט לא ידוע... הרי אתה יותר מכל יודע מה אתה צריך פחות או יותר ואז המחיר מגיע בהפתעה... :lol: אבל בסדר סבבה ;)

בעיקרון ביררתי עם הפרופ' והתוכנות יהיו:

MATLAB, MAPLE, MICROSOFT OFFICE

SOLID EDGE , SOLIDWORKS

ANSYS

FLUENT

אני מקווה שפה אני מכוון מבחינת פירוט למפרט יותר מדוייק ומקצועי.. אשמח להמשך... תודה :smile1:

פורסם

משהו בסגנון הזה בהחלט יכול לבוא לך טוב :

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3318&aff=zap

אולי תוסיף עליו קצת הרחבת אחריות וזהו ..

למען הגילוי הנאות אני עוסק בניידים שכאלה.

פורסם
  • מחבר

משהו בסגנון הזה בהחלט יכול לבוא לך טוב :

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3318&aff=zap

אולי תוסיף עליו קצת הרחבת אחריות וזהו ..

למען הגילוי הנאות אני עוסק בניידים שכאלה.

המפרט גרוע מאוד עבור הצרכים הללו ! סה"כ 1GB פנימי כאשר אלו תוכנות שצורכות לפחות 2-3GB, בנוסף מדובר על נפח HD קטן מאוד יחסית לשמירת קבצים ש"עולים" 200-300MB לפעמים. המפרט הזה רחוק מאוד ממה שרציתי לראות, בלי לפגוע כמובן ;)

בנוסף לזה אני חושב שהמחיר מאוד מאוד גבוה יחסית לתמורה הנמוכה שהמחשב הזה נותן, כבר ראיתי מחשבים ב-3500 בעלי נתונים איכותיים משל זה.

פורסם

קשה להאמין שתמצא מחשב בדרישות שלך במחיר הזה. הייתי ממליץ לך ללכת על מחשב בעל כרטיס מסך QUADRO אשר מיועד לצרכים של עיבודי CAD (ישנן כמה רמות, אני ראיתי מחשבים מבוססי ה-140 וה-570). אני יודע שיש ל-LENOVO בסדרה T כאלה מחשבים, אבל המחיר (בארץ) גבוה מאוד, בארה"ב אפשר להשיג אותם בטווח המחיר (או אולי טיפה יותר).

פורסם

יש את הטושיבה החדש ב-4,500 ש"ח.

מפרט:

מעבד Intel Core2Duo Processor T5550 1.83Ghz

מערכת הפעלה Microsoft Windows Vista Home Premium

מסך 15.4" Toshiba TrueBrite WXGA TFT

דיסק קשיח 250GB (5400rpm) Serial ATA

זיכרון: 1024MB DDR2 RAM (667Mhz)

כונן: DVD Super Multi (Double Layer)

כרטיס מסך: Intel GMA X3100 up to 358MB

תקשורת: WiFi (802.11b/g), Bluetooth 2.1with EDR

שנתיים אחריות בינלאומית

תוסיף עוד 169 ש"ח וקיבלת 2GB זיכרון.

לשימושים שלך יספיק מעל ומעבר.

פורסם

בנוסף לזה אני חושב שהמחיר מאוד מאוד גבוה יחסית לתמורה הנמוכה שהמחשב הזה נותן, כבר ראיתי מחשבים ב-3500 בעלי נתונים איכותיים משל זה.

כנראה אתה לא יודע מה ההבדל בין Thinkpad לבין המחשב הנייד הממוצע. במחשבים כאלה משלמים יותר לא רק על ביצועים, אלא על איכות ועמידות לאורך זמן. אני מקליד עכשיו על T42 בין שלוש שנים, שעדיין עובד כמו גדול. בשוק הניידים המשומשים עדיין מוכרים מחשבים מהסדרה, ישנים הרבה יותר משלי. זה נייד להרבה מאוד זמן. הצעצועים האלה שקונים ב-3000 שקלים - בעוד שנתיים שלוש, גם אם הם לא יתפרקו לך עד אז, הם ייראו כמו ת*ת ויהיו שווים לת*ת. :)

אבל אם כל מה שחשוב לך זה ביצועים ויש לך תקציב מוגבל, די ברור ש-Thinkpad הוא לא הנישה שלך. אגב אני בכלל לא הייתי ממליץ על Thinkpad לאף אחד שהתקציב שלו מתחת ל-5-6K, בדיוק מהסיבה הזו.

פורסם
  • מחבר

כנראה אתה לא יודע מה ההבדל בין Thinkpad לבין המחשב הנייד הממוצע. במחשבים כאלה משלמים יותר לא רק על ביצועים, אלא על איכות ועמידות לאורך זמן. אני מקליד עכשיו על T42 בין שלוש שנים, שעדיין עובד כמו גדול. בשוק הניידים המשומשים עדיין מוכרים מחשבים מהסדרה, ישנים הרבה יותר משלי. זה נייד להרבה מאוד זמן. הצעצועים האלה שקונים ב-3000 שקלים - בעוד שנתיים שלוש, גם אם הם לא יתפרקו לך עד אז, הם ייראו כמו ת*ת ויהיו שווים לת*ת. :)

אבל אם כל מה שחשוב לך זה ביצועים ויש לך תקציב מוגבל, די ברור ש-Thinkpad הוא לא הנישה שלך. אגב אני בכלל לא הייתי ממליץ על Thinkpad לאף אחד שהתקציב שלו מתחת ל-5-6K, בדיוק מהסיבה הזו.

ואם אני קונה בארה"ב ומעוניין בנייד עם כרטיס גרפי QUADRO המיועד לעיבודי CAD ?

פורסם

בארה"ב זה משהו אחר. תוכל להשיג איזה T61 בסיסי עם Quadro NVS 140M.

פורסם

עכשיו זה קפץ לי לראש ..

בתקציב שלו הוא יכול לקנות R61 ... עם כרטיס מסך NVIDIA ... ועדיין להישאר בתקציב ...

וזה עוד פה בארץ במחירים הרגילים ...

מוכן להתפשר על משקל ? - דהינו 2.95 קילו ... ?

פורסם

לא מאמין שימצא בארץ R61 עם כרטיס גראפי QUADRO, וגם אם כן, זה יחרוג ממסגרת התקציב.

ולפותח הת'ראד - אם יש לך אפשרות להביא את המחשב מארה"ב, אתה יכול לקנות מחשב של LENOVO מהאתר שלהם. קח בחשבון שיש כל מיני מגבלות:

1. אתה צריך אמריקאן אקספרס - לפי מיטב ידיעתי מאסטרקרד לא יעזור.

2. כתובת למשלוח צריכה להיות של בעל הכרטיס - אך את הבעיה הזו אפשר לעקוף ע"י פנייה ללנובו ישראל.

סדרה T61 זה מה שהייתי ממליץ. גודל מסך תלוי בך 15.4 או 14.1. מבחינת הכרטיס מסך, אתה צריך QUADRO, אך מכיוון שאינני יודע את היקף ואופיה המדוייק של העבודה שלך, אני לא יכול לומר אם אתה יכול להסתפק ב-140 או שעליך להשקיע ב-570.

פורסם
  • מחבר

לא מאמין שימצא בארץ R61 עם כרטיס גראפי QUADRO, וגם אם כן, זה יחרוג ממסגרת התקציב.

ולפותח הת'ראד - אם יש לך אפשרות להביא את המחשב מארה"ב, אתה יכול לקנות מחשב של LENOVO מהאתר שלהם. קח בחשבון שיש כל מיני מגבלות:

1. אתה צריך אמריקאן אקספרס - לפי מיטב ידיעתי מאסטרקרד לא יעזור.

2. כתובת למשלוח צריכה להיות של בעל הכרטיס - אך את הבעיה הזו אפשר לעקוף ע"י פנייה ללנובו ישראל.

סדרה T61 זה מה שהייתי ממליץ. גודל מסך תלוי בך 15.4 או 14.1. מבחינת הכרטיס מסך, אתה צריך QUADRO, אך מכיוון שאינני יודע את היקף ואופיה המדוייק של העבודה שלך, אני לא יכול לומר אם אתה יכול להסתפק ב-140 או שעליך להשקיע ב-570.

עבור סטודנטית לאווירונאוטיקה וחלל תואר I.

עכשיו זה קפץ לי לראש ..

בתקציב שלו הוא יכול לקנות R61 ... עם כרטיס מסך NVIDIA ... ועדיין להישאר בתקציב ...

וזה עוד פה בארץ במחירים הרגילים ...

מוכן להתפשר על משקל ? - דהינו 2.95 קילו ... ?

משקל גדול מדי לימינו... ;)

בארה"ב זה משהו אחר. תוכל להשיג איזה T61 בסיסי עם Quadro NVS 140M.

אבל אני מחפש לפחות עם מסך של 17 אינץ... ואין בסדרה הזו...

פורסם

בהצלחה בחיפוש ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים