עבור לתוכן

תקן DX10.1

Featured Replies

פורסם

ראיתי כי כרטיס המסך 8800GTS לא תומך בתקן 10.1.

האם זה משנה לי? יש משחקים שמשתמשים בזה ולא אוכל לשחק בהם?

תודה

פורסם

אין משחקים שתומכים בDX10. אז כמובן שאין תמיכה בDX10.1.

עזוב אותך מזה קנה את הכרטיס ותהנה. :)

פורסם

ועל מה בדיוק אתה מבסס את הטיעון שלך? :kopfpatsch:

פורסם

ועל מה בדיוק אתה מבסס את הטיעון שלך? :kopfpatsch:

על זה שבודדים המשחקים היום שתומכים בDX10, אין מה לדבר בכלל על DX10.1.

פורסם

אני מסתמך על הרבה ביקורות שהיה על זה...

אין היום משחק אחד שנבנה מ0 לDX10 ולכן אין הבדל בין DX10 ל9. - משמע אין עדיין DX10 (אם תרצה אתה יכול לקרוא לזה "DX10 אמיתי")

המשחק היחיד שיש הבדל קטן בין 9 ל10 הוא קירסיס אבל כבר הצליחו אנשים להגיע לDX10 בDX9 על ידי פתיחת כמה אפשרות שננעלו, שקיימים בDX9.

DX10 הוא גימיק אם אתה לא יודע...

אז מי שקונה היום כרטסי מסך לא צריך בכלל להסתכל על זה...

פורסם

אני מסתמך על הרבה ביקורות שהיה על זה...

אין היום משחק אחד שנבנה מ0 לDX10 ולכן אין הבדל בין DX10 ל9. - משמע אין עדיין DX10 (אם תרצה אתה יכול לקרוא לזה "DX10 אמיתי")

המשחק היחיד שיש הבדל קטן בין 9 ל10 הוא קירסיס אבל כבר הצליחו אנשים להגיע לDX10 בDX9 על ידי פתיחת כמה אפשרות שננעלו, שקיימים בDX9.

DX10 הוא גימיק אם אתה לא יודע...

אז מי שקונה היום כרטסי מסך לא צריך בכלל להסתכל על זה...

האמת שיש משהו בדברים שלך!

פורסם

מה זה הטיפשות הזאת?

רוב המשחקים לא תומכים כי לרוב יש כרטיסי מסך של NVIDIA, וכידוע היא מסייעת בפתוח רוב המשחקים כיום עם המותג שלה...

המשחק שכן תומך זה ASSASSIN CREED, וזה משפר את הביצועים בהרבה (כ20%) יחד עם שיפור משמעותי באיכות האפקטים, כך שאם לשפוט על פיו המשחקים שכן יתמכו יתנו לך איכות תמונה טובה יותר יחד עם יותר ביצועים...

תעשה תחשבון לבד

פורסם

מה זה הטיפשות הזאת?

רוב המשחקים לא תומכים כי לרוב יש כרטיסי מסך של NVIDIA, וכידוע היא מסייעת בפתוח רוב המשחקים כיום עם המותג שלה...

המשחק שכן תומך זה ASSASSIN CREED, וזה משפר את הביצועים בהרבה (כ20%) יחד עם שיפור משמעותי באיכות האפקטים, כך שאם לשפוט על פיו המשחקים שכן יתמכו יתנו לך איכות תמונה טובה יותר יחד עם יותר ביצועים...

תעשה תחשבון לבד

המשחק תומך בDX10.1? יש שיפור של 20% בביצועים כשמפעילים אותו על זה בניגוד לDX10 או DX9? לא נראה לי.

פורסם

AC לא תומך ב-DX10.1 רק ב-DX10

פורסם

AC תומך ב DX10.1 רק בגירסאות 1 ו 1.01. ב 1.02 ביטלו את התמיכה. כשבדקו את הביצועים גילו שב DX10.1 הכרטיסים של ATI הציגו שיפור של 20% בביצועים בהשוואה לביצועים ב DX10.

פורסם

הוכחה לשינוי בביוצעים:

http://rage3d.com/articles/assassinscreed/index.php?p=3

הנה דוגמא ליצרנית כרטיסי מסך שכופה על המפתחת שינוי בקוד רק בגלל המימון שלה:

http://techreport.com/discussions.x/14707

למרות שהם מתרצים את זה כ"מימוש לא נכון של התקן DX10.1", האיכות כפי שאפשר לראות בהוכחה לא משקרות, האיכות טובה יותר ועם תוספת ביצועים משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים