עבור לתוכן

צריך עזרה OC תקוע ב 3.6 המחסום נשבר עודכנו תמונות! המחסום החדש 3.88

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מעבד מסוג Q6600 מקורר היטב ע"י ZALMAN 9700 אני כרגע נמצא ב OC של 3.6 ולא מצליח לעלות מעבר

הזיכרונות כרגע על יחס 1:1 במהירות 900MHZ על תיזמונים של 5-5-5-15 ובאס של 1800MHZ המערכת יציבה לחלוטין.

טמפרטורות

מעבד: 45 במנוחה 60 במאמץ מלא

לוח אם: 36

אני רוצה לשבור את ה OC הזה ולא מצליח לעלות מעבר

מתחים

מעבד: 1.5V

זיכרונות: 2.1V - 2V

NB: 1.35V-1.3V

ל OC הזה ישנן שתי קונפיגורציות אחת במכפלה של 8 כלומר באס של 1800 והזיכרונות על 900MHZ והשנייה במכפלה של 9 כלומר באס של 1600וזיכרונות על 1066MHZ בשתיהן היציבות היא מלאה וכמובן הטפרטורות טובות אני ממש רוצה לשבור את השיא של עצמי כי גם במחשב הישן שלי המחסום היה 3.6 וזה ממש מעצבן :)

אני אשמח לעזרה.

יש תמונות מצורפות של ביצועי ה OC השונים אשמח גם לחוות דעת של איזה קונפיגורציה עדיפה.

כמו שכתבתי בהודעה הצלחתי להגיע ל 3.88 ביציבות מלאה!

[attachment deleted by admin]

פורסם

ניסית לתת עוד מתח למעבד ול-FSB?

ובכל אופן אחלה OC, וגם הטמפ' מעולות

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

את המעבד כבר הספקתי לחשמל אבל אני בטוח שזה לא העניין כי אני חושב שאולי אני צריך לתת מתח בנקודה אחרת חוץ מהמעבד אבל אני לא מוצא איפה.

הלוח שלי הוא לוח מעולה ויציב מאוד גם בבאס גבוה יותר אבל זה לא הרעיון אני רוצה להרים את המעבד בעיקר.

אם מישהו מכיר את הלוח שלי טוב יותר אולי יש לו רעיון להוספת מתח ברכיבים אחרים אם צריך בכלל כדי להרים את האובר.

תודה בכל אופן לעוזרים

פורסם

תן לFSB ולMCH תוספת מתח.

פורסם
  • מחבר

אני צריך שתהיה יותר ספציפי לגבי הלוח הזה כלומר הגדרות מדויקות יותר לאיזה רכיבים בדיוק כי אצלי יש כמה פרמטרים לכל רכיב לכן אני צריך הבנה יותר מעמיקה בלוח.

פורסם

אתה מצליח לעבור ל402*9? או שאין פוסט בכל תדר מעל 3.6?

פורסם
  • מחבר

עידכונים

הצלחתי בשעה טובה לעבור את המחסום מתברר שלילה שלם למערכת במצב כבוי הועילה המערכת כנראה היתה חמה מידי ואיבדה יעילות אז הנה הקונפיגורציות החדשות שאני חייב לציין יציבות לחלוטין להפתעתי!

מהירות מעבד חדשה 3.88

מהירות זיכרונות 860

מהירות באס 1720

מתחים

מעבד 1.6875V

זיכרונות 2V

גשר צפוני 1.35V

וכמובן נעבור לחלק הפחות כיפי

זה הקצה שהצלחתי להגיע עם המעבד הזה ולא בגלל החום אלא בגלל הודעה של הלוח שהמעבד שלי נמצא ב OVER VOLTAGE ואני לא מצליח להיפטר מזה הוא מבצע POST אבל לא נותן לי לעלות הלאה וזה מוזר כי קודם הוא לא עשה לי את זה והגעתי איתו ל 1.85V אז.

אם יש למישהו רעיון מה יכול להיות חוסם אותי אני אשמח.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אל תגיע למתח שרושם לך תהודעה על האובר וולטז'

זה מסכן לך את המערכת ויכול לשרוף את המעבד בקלות על מתח של 1.85V

אלא אם כן אתה אוברקלוקר אקסטרים ומשתמש בקירור חנקן נוזלי

וגם אז עושים מוד מעקף של המיצבי המתח ולא דרך הלוח

פורסם

המערכת יציבה עם prime? או רק עם SPI?

פורסם
  • מחבר

עם PRIME אני לא מצליח להעמיס באמת על כל המעבדים לא יודע למה גם אם אתה מפעיל ארבעה ביחד וגם אם אתה מגדיר לכל אחד לפעול על ליבה נפרדת זה לא עוזר.

אז ביצעתי העמסה עם התוכנה של EVEREST והיא עושה את העבודה מעולה.

במאמץ מלא באובר המקסימלי לפי REALTEMP אני נמצא בגבול המקסימלי ולכן אני מנסה לעבור את ה 4 ג'יגה לפחות ביציבות ל SPI

אני חושב האמת שנידפקו לי קצת הזיכרונות כי היתה פעם שהצלחתי להגיע עם הזיכרונות שלי ל 1200 יציב ששרד כמה לופים של 3DMARK ואז ביטלתי את האובר עכשיו המקסימום שאני מצליח להגיע איתם הוא 1066 והם לא מוכנים לעלות מגה הרץ אחד יותר הם פשוט לא נותנים למחשב לבצע POST

פורסם

למה אתה אתה לא רושם טמפ' בזמן מאמץ זה חשוב אולי אתה בOVER

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני לא באובר כי אני מגיע ל 65 במאמץ לפי REALTEMP

טמפרטורת הסף של המעבד שלי לפי אינטל היא 71

יש צרוך בעוד פרטים ומדדים?

פורסם

לא הייתי ממליץ לך להמשיך במתחים כאלה אתה בקלות יכול לשרוף את המעבד וחבל, מזה288MHZ יותר בשביל המחשב שלך? זה כלום אתה לא תרגיש את זה אפילו.

פורסם
  • מחבר

זה לא הולך להיות אובר לעבוד איתו זה כדי להגיע לשיא המקסימלי איתו!

אני עובד באובר של 3.6 וזה טס פשוט מדהים :o

אני רוצה לעבור את האובר הזה כי זה כל הקטע באובר להגיע למקסימום שהמערכת מסוגלת לספוג!

לשרוף את המעבד את הזיכרונות את הלוח זה הדבר שהכי פחות מעניין אותי כי תוך שלושה ימים אני מקבל חדש מהיבואן אז אני לא מודאג.

בקיצור מתחים גבוהים או לא המטרה שלי להגיע ל 4 ג'יגה לאחר מכן אני מוכן לוותר כי המערכת כבר לא תהיה מסוגלת אני חושב לעמוד בזה...

288MHZ אולי אני לא ארגיש אבל SPI ירגיש 8)

פורסם

המתח על 3.78Ghz בסדר.

הוא יציב במצב הזה?

אם כן, אתה יכול להשאיר אותו בביטחה על התדר הזה אבל לא ב3.88 :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים