עבור לתוכן

חייב עזרה בקשר לקניית משייפת.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות משייפת, לא ידוע לי איך קוראים לזה בלועזית חח..

אני רוצה משהו פשוט וטוב שיעשה את העבודה לא משהו עם מחיר בשמיים.

פורסם

:nixweiss:

מה אתה מתכוון לעשות איתה אתה אולי מתכוון לחתוך מארזים וכל זה כי אם כן

דרמל

זו התשובה =]

פורסם
  • מחבר

אל התכוונתי לדרמל אחי, זה מכונה כזאתי שמשייפת עם סרט נע או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

אני התכוונתי למה שהראת למעלה, אך יש מלטפת שהיא בצורת עיגול ללא סרט נע...

אשמח לקבל עוד תגובות.

פורסם

לדעתי אתה מתכוון למשחזת שולחנית (תריץ חיפוש בגוגל), הדגם הפשוט אמור לעלות בין 250 ל-350 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

לזה התכוונתי אחי, כמה עולה הדגם הזה?

11463810027827.jpg

הדגם הזה יותר כדאי מאשר זה עם הסרט נע לא? הוא גם יותר עדין...

פורסם

לזה התכוונתי אחי, כמה עולה הדגם הזה?

אאא,תודה שאתה נזכר לאמר זאת.

יש לך את זה בהום סנטר.

ורק שתדע שזה חוצפה מה אתה שאת עושה עכשיו.

נתנו לך לינק ישיר לסוגי המלטשות בהום סנטר,ואתה אפילו לא עשית חיפוש.

עצלנות.

המשך יום נעים.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

אין מה להתעצבן מדבר כזה, חיפשתי באתר של הום-סנטר, ולא חשבתי על לעשות חיפוש, קורה אנחנו בני אדם וזאת לא עצלנות חבוב, את הדעה שלך תשמור לעצמך.

פורסם

הייתי סותם את הפה,הוא הביא לך תתשובה,אתה לא יוצא גבר אם אתה עונה לו,בכל מקרה יצאת עצלן.

אם הצלחת להרשם לאתר הזה יש לך יכולת למצוא תכלי הזה לבד.

פורסם

לא יודע בדיוק מה אתה מעדיף אבל אני אעשה קצת סדר בבלאגן כאן.

בשוק קיימות שתי סוגים של משייפות:

*רוטטת, הסרט נשאר כפי שהוא ובתוך הכלי יש מנוע שמרטיט את הסרט במהירות ובכך הכלי משייף. הכלי רוטט מהר מאוד ויש צורך להחזיק אותו יציב וחזק כי אז הוא ישתלול לך ביד. יתרון שלו- קטן וקל. (הכלי קיים בשתי גדלים, קטן וגדול- אני דיברתי על הקטן שלדעתי יותר פרקטי וגם יותר זול)

*עם רצועה נעה, השמייפת הזו פועלת על ידי סרט שיושב על שתי גלגלים, המנוע מסיע גלגל אחד ובכך הסרט נוסע מהר מאוד ומשייף, המשייפת הזו יותר כבדה לרוב ומשייפת יותר חזק(גם בגלל המשקל) ועושה עבודה יותר מסיבית. יתרון- אפשר להפוך את המשייפת על הגב ולהניח על השולחן ובכך להחזיק את החפץ ביותר נוחות ולשייף אותו.

אלו הסוגים בערך של מלטשות שקיימות בשוק ומולצות לעבודות שיוף וכאלה, לי יש את שתי סוגי המלטשות ואין לי דעה מה עדיף, תחשוב מה יוצא לך יותר זול וכמה מקום יש לך לכלי ולאיזה שימושים תזדקק לו.

נ.ב-

כמו שהיה בפריסומת של החברה למכונות כביסה, רק בוש! רק בוש! ;D

פורסם

ברצוני להוסיף מידע מעט על הרוטטת (הגדולה).

יש לי ניסיון איתה,ניסיון רב,השתמשתי בה פעמים ממש רבות ואפילו יצא לי לשבור אחת.

אם אתה רוצה להגיע לתוצאות מקסימליות,ממש קשה להחזיק אותה לאורך זמן רב.

פורסם

כמו "שמוטישן" אמר, המטשת הרוטטת תרעיד לך ת'יד ולאורך זמן רב יהיה קשה לשמור עליה יציבה ולכן תזדקק לעשות הפסקה קצרה ואז להמשיך.

מלבד זה רצוי גם לציין שמלטשות עושות הרבה רעש והרוטטת עושה הרבה רעש לעומת זו עם הרצועה הנעה.

עוד כה הערות והארות, מלטשת הרוטטת רוטטת ממש הר וצריך להחזיק אותה חזק ביד "בכיפה" שלה למעלה עם יד אחד וביד השניה לשמור ולהחזיק חזק את החפץ שאתה רוצה לשייף, לא תמיד הכי נוח.

המשייפת הנעה היא גדולה ומסיבי וגם לרוב יותר יקרה מהרוטטת ובעיקר מומלצת לעבודה עם עץ כי היא אוכלת אותו נוראמהר והשוף איתה קל זריז ומהיר וקל לעבד איתה עץ. לעומת זאת גם עליה צריך להפעיל יד יציבה אבל פחות מהרוטטת כי אם לא תחזיק את המשייפת הכי חזק היא פשוט, "תסע" על השולחן או איפה שתעבוד איתה(יש תחרות בקנדה של איזה מונה מיעה הכי מה נקודת סיום, מזניקים לוחצים על כפור ואז ה טסות על המסלול וגם משייפות אותו! ;D). אבל תמיד יש אופציה לשים אותה הפוך ואז היא פחות מעיימת ולפעמים יותר נוחה לעבודה ככה.

אני לא מנסה לשכנע אותך ללכת על זו עם הרצועה הנעה אבל פשוט תדע שלכל מלטשת יש את היתרונות והחסרונות שלה. אם אתה יכול, כך את שתיהם! למרות שנראה לי לשימוש ביתי מדי פעם והכל כך משייפת רוטטת קטנה ג'אנרית יחיסית זולה וזהו. הכי זול ומתלם למי שלא צריך את המלטשת להרבה פמים לעבודה מיקצועית.

פורסם

עוד כה הערות והארות, מלטשת הרוטטת רוטטת ממש הר וצריך להחזיק אותה חזק ביד "בכיפה" שלה למעלה עם יד אחד וביד השניה לשמור ולהחזיק חזק את החפץ שאתה רוצה לשייף, לא תמיד הכי נוח.

תחליף את ''לא תמיד הכי נוח'' ל-כמעט בלתי אפשרי.

אני ממליץ לו או שמישהוא יחזיק לו את המשתך הרצוי לשיוף למשטח חלק (רצפה...) והוא יעבוד עם המשייף (שבשבילו צריך 2 ידיים),

או שייהדק את המשטח הרצוי לשיוף עם תופסנים למשטח מסויים (עץ,שולחן,ושאר דברים יציבים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים