פורסם 2008 ביוני 417 שנים טוב אחרי שהתשחררתי מהצבא (לפני חצי שנה) וקניית מחשב חדש הגיע הזמן להמשיך את המודינג שעשיתי לפני 4-5 שנים http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-150.html אז עשיתי חלון במארז (chifetec ax01sld) וצביעה קטנה שאף פעם לא הושלמה עכשיו בשבועות האחרונים עשיתי : צביעה מחדש של כל המארז מבפנים כחול , מבחוץ צבע כחול ים מטאלי של טמבור החלפה של 2 מאוררי 120 רועשים (45DB) בscythe jyuni 4 (איזה כיף שקט) החלפה של הפרספקס הישן (שנשבר) והתקנה של 2 קתודות כחולות על הדלת בתמונות : המארז "הישן" המארז בלי הדלתות החיצוניות צבוע בכחול הדלתות בצבע יסוד והמארז עם הקתודות מותקנות על הדלת הקתודות גם מחוברות לrehbus ככה שאפשר לשלוט על העוצמה ולכבות בקלות מה שנשאר לי זה לתקן את הפאנל הקידמי הדלת שלו נשברה (הפין העליון למעלה נשבר למי שמכיר) שוב ולצבוע אותו בצבע כמו שאר המארז (כרגע הוא עם צבע יסוד) בקרוב אני אביא מצלמה איכותית ואני יעלה תמונות נורמאליות [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר טוב סיימתי כל מה שתכננתי והבאתי מצלמה נורמאלית הנה התמונות : הכול מודבק פה בדבק 3 שניות , מאוד חזק זנ תמונה של הצבע החדש כמו שאתם רואים הכול מבפנים צבוע בכחול
פורסם 2008 ביוני 817 שנים נראה שהצביעה החיצונית קצת מוגזמת (שכבה עבה מידי),הפאנל הקדמי זה מקורי של צ'יפטק כחול, נכון?בכל אופן עדיף על המצב הקודם אז כל הכבוד.החלון נראה מעולה.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר תודההצביעה הייתה חייבת להיות ככה 1 של יסודו 2 של צבע כדי להגיע למרקם הזההקדמי הוא צ'פטק כסוף עם דלת כחולה
פורסם 2008 ביוני 817 שנים השכבת צבע באמת עבה מדי, ולא ממש התחברתי לאפקט, אבל העיקר שאתה אוהב את זה...כדאי לך אולי לשים גומי U מסביב לחלון, כי החיתוך לא יצא ישר, רואים את זה ברור בצילום השניאהבתי את ההסתרה של הקטודות, זה יותר יפה מלשים אותן גלויות ומסנוורות
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר חשבתי על גומי U אבל יש כמה בעיות 1. לא מצאתי ומזיגזג אמרו שיש את זה איפשהו בת"א\יפו , קצת רחוק לי בשביל גומי ... 2.יש כבר חורים במארז לחלון 3. ואם אני אשים את זה עם הברגים זה סתם יצור רווח בין הפרספקס לדלת , אם יש דרך אחרת אני אשמח לדעת בקשר לצביעה כבר אמרתי , לא הייתי מגיע לאפקט הזה בלי ה3 שכבות ובעניי זה הצבע הכי יפה שראיתי באגף צבעים של הום סנטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.