עבור לתוכן

שלום,מחפש המלצות או הכוונה למצלמה בסביבות ה1000 ש"ח לטיול אחרי צבא.

Featured Replies

פורסם

אני שמח שיכולתי לעזור ושאתה מרוצה מהבחירה. גם אני קניתי F31 ומשתמש בה למטרות דומות (אם כי לפחות במקרה שלי אין סיכון חיים ;)). המצלמה הולכת איתי לכל מקום ומשמשת אותי לצילומים באור חלש ולצילום ווידאו. בשביל נושאים אחרים (מקרו, זווית רחבה) אני לוקח איתי מצלמת כיס נוספת - ריקו GX8.

אגב, ה-F31 היא כנראה המצלמה הדיגיטלית היחידה בהיסטוריה שנמכרת בשוק היד השניה במחירים גבוהים יותר מאשר אלה שבהם נמכרה כחדשה. קלאסיקה מודרנית.

• תגובות 30
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תוכלו אולילברחיב טיפה על הfuji f100fd?

פורסם

היו עליה דיונים בפורום. כדאי להריץ חיפוש.

פורסם

קניתי F31 והמצלמה הולכת איתי לכל מקום ומשמשת אותי לצילומים באור חלש ולצילום ווידאו.

אגב, ה-F31 היא כנראה המצלמה הדיגיטלית היחידה בהיסטוריה שנמכרת בשוק היד השניה במחירים גבוהים יותר מאשר אלה שבהם נמכרה כחדשה. קלאסיקה מודרנית.

אם זה באמת כך אז אני די מופתע שמחיר של יד שנייה גבוהה יותר ממחירה כחדשה ,

לא זכור לי שום דבר דומה לזה בענף האלקטרוניקה בכלל ,ובצילום בפרט .

איך אתה מסביר את התופעה המוזרה הזאת ?

אני גם הופתעתי מהיכולת הטובה למדי בצילום וידיאו ,רק חבל שהוא לא ממש דחוס ולכן תופס נפחים גדולים יחסית (פורמט mjpg ),

בהזדמנות הזאת רציתי לשאול אותך במה אתה משתמש לשם דחיסת קיטעי הוידיאו מבלי לפגוע יתר על המידה באיכות הסופית של הסירטון?

פורסם

הסיבה לעליה במחיר היא שמאז שהופסק הייצור של המצלמה כל הדגמים שהגיעו אחריה נפלו בביצועי ה-ISO הגבוה שלהם ממנה. ה-F100 מתקרבת יותר מאשר קודמותיה (ה-F40 וה-F50), אבל עדיין נופלת מה-F31:‏

http://imapnet.com/boren/F31vsF100

אצל שאר היצרנים המצב עוד יותר גרוע. ולכן כל זמן שזה המצב, אז הביקוש ל-F31 גדול והמחירים בהתאם.

אין לי המלצות בנושא דחיסת ווידאו. אני צופה בסרטונים כמו שהם, ולא מנסה לשלוח אותם ברשת.

פורסם

לצערי איבדתי את המדריך המקורי למשתמש שבא עם המצלמה .

אני כמובן יודע להפעיל את הפונקציות העיקריות ,אולם לא את כל הכיוונים הידניים וכתוצאה מכך ,לעיתים בתנאים קיצוניים ,התמונות לא יוצאות במיטבם.

בתור אחד שלא מבין יותר מדי במונחים אני מחפש מדריך פשוט קצר ותמציתי לכל הפונקציות העיקריות של המצלמה שניתן לכוון באופן ידני (כלומר ביצוע הגדרות מתקדמות באמצעות התפריטים)

,רצוי בעיברית ובלית ברירה גם באנגלית ,אבל כזה שהוא ידידותי למשתמש המתחיל בלי יותר מדי מונחים טכניים או לפחות עם הסברים שלהם.

אודה לך מאוד אם תוכל להמליץ על מדריך שכזה ברשת ,אם ראית כמובן (רק לא ה-manual מהאתר של fuji )

פורסם

?

פורסם

קריאה של ה-Manual מהאתר של פוג'י + קריאה של מונחים רלוונטיים ב"קליקי" צריכה להספיק. אחרי הכל, מדובר במצלמה די פשוטה.

אם לאחר קריאה של שני מקורות המידע האלה יש לך עדיין שאלות על דברים שלא ברורים לך, פתח דיון חדש.

פורסם

קריאה של ה-Manual מהאתר של פוג'י + קריאה של מונחים רלוונטיים ב"קליקי" צריכה להספיק. אחרי הכל, מדובר במצלמה די פשוטה.

אם לאחר קריאה של שני מקורות המידע האלה יש לך עדיין שאלות על דברים שלא ברורים לך, פתח דיון חדש.

תודה על הלינק

פורסם
  • מחבר

אהלן,החלטתי לקנות את fuji f100 fd ורציתי לשאול כמה דברים.

1) האם מקבלים מטען בקניה?

2)אני נוסי לטיול ארוך כדאי לקנות סוללה נוספת?

3)יש איזשהם אביזירים למכשיר לנוחות?

4)וכמובן חנוית אמינות שאתם ממליצים?

תוד המראש!

פורסם

1) האם מקבלים מטען בקניה?

כן.

2)אני נוסי לטיול ארוך כדאי לקנות סוללה נוספת?

כן. ואם תהיה במקומות מאוד מרוחקים, אפילו שתיים. המחירים ב-eBay בד"כ זולים מאוד בהשוואה לארץ.

3)יש איזשהם אביזירים למכשיר לנוחות?

נרתיק וחצובת כיס הם אביזרים הכרחיים בעיני.

4)וכמובן חנוית אמינות שאתם ממליצים?

מבין החנויות הזולות יש לי ניסיון טוב עם camera4less.co.il (בשלב המכירה, לא השתמשתי בשירות התיקונים שלהם עדיין) וקראתי הרבה המלצות על cameramia.co.il.

פורסם
  • מחבר

תודה 2 דברים שלא הבנתי

1) מזה חצובת כיס?

2) למה 2 סוללות? וכמה זה יכול לעלות?<

פורסם

1) מזה חצובת כיס?

משהו בסגנון הזה. אפשר להשיג בכל חנות צילום.

2) למה 2 סוללות? וכמה זה יכול לעלות?<

לא חייבים שתי סוללות רזרביות אלא אם מתכוונים לנסוע למקומות שבהם יש סיכוי שיותר משתי סוללות ייתרוקנו לפני שתהיה אפשרות לטעון אותן. ברוב המקרים אין בכך צורך, אבל מי שנוסע לטראקים באמצע-שום-מקום עלול לגלות שסוללה רזרבית אחת לא מספיקה.

לגבי מחירים, בדוק ב-eBay או בזאפ (תלוי כמה אתה מוכן לשלם).

פורסם
  • מחבר

2 סוללות לא יספיקו לטראקים של 4-5 ימים?

פורסם

תלוי כמה תמונות תצלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים