עבור לתוכן

שלום,מחפש המלצות או הכוונה למצלמה בסביבות ה1000 ש"ח לטיול אחרי צבא.

Featured Replies

פורסם

עדיפות למצלמה לא כבדה מדי אבל מספיק איכותית ושתספק איכות תמונה טובה,לא מבין הרבה בתחום ככה שכל הערה תתקבל בברכה

חשבתי על מצלמה קומפקטית או על דמוי slr בנוסף יש לי אפשרות לרכוש מצלמה בחו"ל. תודה מראש!

• תגובות 30
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכלס, הייתי מחפש S6500 יד שנייה.

אם לא, הייתי הולך על TZ5 או Fuji 100FD.

מה שואמר, תמתח מעט את התקציב.

בכל אופן, חשוב עדשה רחבה (לפחות 28 מ"מ).

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה, אם תוכל בבקשה להסביר את ההבל בין שני המצלמות? ואת מי אתה מעדיף? לא הבנתי מה חשיבות העדשה?

ואם מישהו יודע אם אני יכול להשיג את אחת המצלמות האלו בארה"ב במחיר זול יותר?

תודה מראש!!!!

פורסם

אישית, הייתי לוקח את הפוג'י S6500 / S6000 (זו אותה מצלמה) יד שנייה.

אבל זה ידרוש ממך להשקיע שבועיים בהבנת טכניקת צילום ולימוד המצלמה שלך.

אחרת, אם אתה בראש של להקליק וזה הכל - מותח מעט את התקציב והולך על ב- F100 של פוג'י.

אבל גם את הפאנאסוניק TZ5 ניתן להכניס למערכת השיקולים.

פורסם
  • מחבר

מה כל כך מיוחד ב s600?ת'אמת אני קצת נירתע ממצלמה יד שניה.

תוכל להסביר מה ההבדל בין שני המצלמות של פוג'י ושל פנסוניק? מה יותר מתאימה לצרכים שלי כי אני לא ממש מבין,אני מחפש מצלמה לטיול ותהיי יחסית קלה עים איכות צילום טובה ולא ממש הצלחתי להבין מה ההבדלים בניהם? תודה מראש!!

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי יכול לעזור לי??

פורסם

אם תקנה בארצות הברית זה יכנס ל 1000 ש"ח כמעט . (אבל אז אין לך אחריות בארץ , מצד שני אם תהיה שנה בארצות הברית או בעולם אחריות בינלאומית שווה יותר)

אם תדפדף בהודעת האחרונות תראה מלא איזכורים ל2 המצלמות ............

פורסם
  • מחבר

כמה זה עולה בארה"ב? וההבדל היחיד הוא האחריות?

פורסם
  • מחבר

החלטתי לקנות את הfuji 100fd,מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה ואמינה באזור השרון?

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור בבקשה!

פורסם

החלטתי לקנות את הfuji 100fd,מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה ואמינה באזור השרון?

cameramia.co.il נמצאים ברמת השרון, קראתי עליהם לא מעט ביקורות טובות, ויש להם F100 במלאי ובמחיר טוב. תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

>תודה

פורסם

תודה מראש!

אחלה בחירה.

אני אומר זאת בתור אחד שיש לו fuji f31fd .

פורסם

בסוף הלכת על F31? אם אני זוכר נכון, חיפשת מצלמת אולטרה-זום עם עינית ומייצב. ה-F31 לא קרובה להגדרה הזו בשום צורה (אבל היא מצלמה טובה בפני עצמה).

פורסם

בסוף הלכת על F31? אם אני זוכר נכון, חיפשת מצלמת אולטרה-זום עם עינית ומייצב. ה-F31 לא קרובה להגדרה הזו בשום צורה (אבל היא מצלמה טובה בפני עצמה).

חיובי , מצלמות אולטרה-זום עם עינית ומייצב ששקלתי בזמנו חייבו אותי לבצע פשרות כואבות מדי בקשר לאיכות האופטית ,החיישן וה -ISO , כך שבסוף הלכתי על הדברים העיקריים שעושים מצלמה XXX למצלמה טובה ואני לא מצטער .

בסופו של דבר איכות המסך של ה-f31 מפצה במידה רבה על העדר עינית ואילו החזקה נכונה של המצלמה + ביצוע הגדרות נכונות מפצות במידה משמעותית על העדר מייצב .

אני גם גיליתי שזום כפול 3 מספיק בהחלט לצרכיי ב- 99 אחוז מהמקרים.

ובהזדמנות הזאת אני רוצה להודות לך על עצותייך , מפני שאחרת הייתי כנראה הולך על ה-tz1 של פנסוניק ולא הייתי מצליח לעשות את כל אותם צילומים בתנאי תאורה נחותים , שמהווים חלק גדול מכל אלפי הצילומים שעשיתי עד כה .

בסופו של דבר התכונה הכי חשובה לי הייתה היכולת לצלם בלי פלש ,וזאת מכמה סיבות :

אני שונא לצלם עם פלש שמעוות את המציאות .

בצילומי טבע הפלש מסיבות מובנות בעייתי מאוד וגם לא אפקטיבי שהרי היעילות שלו היא מטרים בודדים .

באזור שבו אני חי , צילום בשטח עירוני עם פלש שמושך צומת לב , עלולה לסכן תרתי משמע את חיי המצלם ואת שלמות המצלמה (ואני ממש לא ניסחף בדבריי).

הקיצר , אני מוריד בפניך את הכובע על זה שעזרת לי לבחור את המצלמה האידיאלית לצרכיי ואומר תודה מקרב לב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים