עבור לתוכן

כרטיס מסך זול...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה וזאת אומרת שיריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה וכמה שיותר טוב יותר זול ההתלבטות שלי היא ה-GIFA 4MX לבין RADEON 9000.

אתם בטח תמליצו לי על ה-RADEON אבל תיתחשבו בתקציב יש ביניהם הפרש של סביבות ה-200 שקל.

תודה.

פורסם

GF FX 5200?

פורסם
  • מחבר

למה בסימן שאלה ועוד משהו הוא נראה לי קצת יקר ואני צריך משהו לחצי שנה שיריץ חלק לא משהו יותר טוב מזה.

פורסם

GF4 440MX עולה פחות מ300 שח ועם קצת טוויקינג יתן לך לעבור את החצי שנה הזאת בשלום...

לפי דעתי לא שווה להשקיע עוד 200 שח בשביל חצי שנה ;)

פורסם

GF FX 5200?

הכרטיס הזה ממש חלש.

האולטרה מנצח את הרדאונים 9100 9000 וכו.. ומגיע לביצועים של TI4200 כמעט.

פורסם

440mx כרטיס מסך מעולה

פורסם

FX5200 גרוע, עוד יותר גרוע מה 4MX.

Radeon9000PRO הוא הבחירה... למרות שגם הוא לא בטוח "יריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה".

פורסם

ביינתיים תשקיע על Radeon9000 כי כרטיס מסך לא קונים כל יום

אם בכל זאת לא מתאים לך אז תלך על MX440 הוא לא רע

פורסם

עם כבר אז 9100 !

פורסם
  • מחבר

לקחת את ה-9000 או את ה-PRO 9000 או את ה-9100 או את ה-9100 PRO?ואל תישכחו אני צרי שיזה יריץ לי משחקים עד חצי שנה ומומלץ כמה שיותר טוב...

פורסם

אל מה אתם מדברים ביכלל?

יש לי GF2MX200 והוא מריץ את כל המשחקים חלק (כולל GTA VICE וMATRIX) אז לחצי שנה כמה שיותר זול יותר טוב אם זה היה החלטה שלי כיוון שכ. זמני בלבד הייתי הולך על GF4MX, וגם זה רק בגלל שכמעט ואין הבדל במחיר בינו לבין הGF2MX400

פורסם

FX5200 גרוע, עוד יותר גרוע מה 4MX.

Radeon9000PRO הוא הבחירה... למרות שגם הוא לא בטוח "יריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה".

אז למה הFX 5200 עובר אותו בכל בנצ'מרקים?

פורסם

מדובר על הגירסה הרגילה ולא גירסת ה ULTRA.

פורסם
  • מחבר

נוארי יש לי גם את הכרטיס שיש לך ורץ משחקים אבל מקרטע בלי סוף תסתכל במפרט ואולי אז תבין גם למה אבל בזמן הקרוב אקנה עוד 512 לזכרון ועכשיו כמו שאתה רואה אני מחפש כרטיס מסך עד חצי שנה שאני יקנה מחשב חדש.

פורסם

radeon 8500LE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים