פורסם 2003 במאי 1422 שנים יש לי R9500Pro ובמשחק SplinterCell כאשר מפעילים AA יש בעיות עם מקומות בהירים {אורות וכאלו........} רציתי לשאול אם הדריבר הבא של ATI בגירסה 3.4 יתקן את הבעיה או שמי שמתקן את הבעיה זה ה-Patch שהחברה {UBI} שחררה? תודה מראש.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים לא התווכחת איתי לפני איזה שבועיים שאין לך בעיות בכלום? אה?אמרתי לך שיש בעיות בספלינטר סל! לכל מי שיש ATI יש אותן.אבל יש את הפאץ' הרישמי של המשחק והוא אמור לתקן את זה.ftp://ftp.ubisoft.fr/pub/patches/SplinterCell/SC_EMEA_PATCH_1_2b.exe
פורסם 2003 במאי 1422 שנים נכון, עכשיו בדקתי עם הפאץ', המשחק עדיין עושה בעיות, אין מצב לAA במשחק הזה. NVIDIA האלה
פורסם 2003 במאי 1422 שנים עד היום אני לא מבין איזה בעיות אתם מדברים,לי אין שום בעיה עם הרדאון,גם לא את הבעיות אור.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים אתה יודע מה זה AA וAF? ואיך להפעיל אותם?אם היית יודע היית מקבל את הבעיות הללו כי זה באג במשחק, אז זה שאתה אומר שאין לך בעיה, אומר שאתה לא מפעיל AA ו AF.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים ד"א ל 40.72 יש בעיה עם טקסטורות "נעלמות"... אחרים יחליפו דרייברים אבל אני נשאר נאמן... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.