פורסם 2008 ביוני 317 שנים שלום לכולם !!!יש לי בעיה אני חושב די מוכרת.קניתי מחשב חדש(בשעה טובה) , התקנתי את המשחק CRYSIS ועבדתי ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 והמשחק פשוט עף.היום משום מה הוא לא זז כמו בהתחלה .המחשב בנוי מ:1. C2Q 93002. 2GB זיכרון3. PX8800GT LEADTEK ZALMAN4.לוח ASUS P5ND 650I .אשמח לעזרה בנושא , כיצד ניתן להחזיר את המחשב לכח שהיה לו בהתחלה.
פורסם 2008 ביוני 417 שנים קודם כל ברוך הבא לפורומים של HWZONE שנית תתחדש !עכשיו לעניינינו : שאלות : מה הטמפ' של כרטיס מסך ? מה הטמפ' של המעבד ?האם נעשה למחשב איחוי ?
פורסם 2008 ביוני 417 שנים תבדוק אם יש פרוססים ברקע של שלוקחים לך יותר מדי זכרון...אולי זה פרוסס שנתקע ושואב 100% מהCPU.תבדוק שההארד דיסקים שלך לא הגיעו לקצה הקיבולת שלהם.
פורסם 2008 ביוני 417 שנים מחבר תודה רבה לכלם על התגובות.לא כל כך הצלחתי להבין את מדדי הטמפרטורות השונות וכל תוכנה אומרת לי משהו אחר.EVEREST אומר ככה:לוח אם 34 מעלותCPU 23AUX 45 -- אין לי מושג מה זה בכלל.GPU AMBIENT 35 --- גם אן לי מושג מה זה.לעומת זאת התוכנה שהגיעה עם הלוח טוענת כי ה-CPU נמצא על 45 מעלות וה-SYSTEM על 34 .התוכנה היא: ASUS AI SUITוזה במצב שרק אימיול עובדת.יכול להיות שהכל נובע מחוסר קירור הולם למערכת?
פורסם 2008 ביוני 417 שנים איזה קירור יש לך במחשב? כמה מאווררים ואיפה? ניסית לבדוק שכל המאווררים פועלים כראוי?
פורסם 2008 ביוני 417 שנים עם כול הכבוד לכרטיס מסך שלך,גם כרטיסים חזקים יותר לא מחזיקים את המשחק על הכי גבוה מבלי להתקע פה ושם עם FPS DROPSסורי ידידי אבל זו לא בעיה בדיוק,תוריד מהרזולוציה או את הAA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.