עבור לתוכן

מסך 20 -22 לעיבוד תמונות בתקציב של עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

האמת שקראתי וקראתי ו...אני כבר מבולבל לחלוטין.

הבנתי שהמסכים הטובים ביותר לעיבוד תמונה/גרפי(פוטושופ בעיקר) הם 2 מסכי הDELL המפורסמים,אך אותם כבר לא ניתן להשיג

וחברות שהם מופיעים אצלם באתרים - לא מחזיקות אותם.

לאור זאת - איזה מסכים אחרים מומלצים לצרכים הנ"ל ובתקציב של עד 3000 ש"ח? ???

תודה.

פורסם

נתחיל בזה שאין שום מסך 22 מומלץ בתקציב הנ"ל, בטח לא לעיבוד תמונות.

ישנם מספר מסכי 20 מומלצים בתקציב. הראשון בהם: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490464

אתה יכול לקרוא סקירה עליו כאן באתר: http://hwzone.co.il/reviews/20inch.

אם זכרוני אינו מטעני, יש עוד איזה מסך 20 מומלץ של Nec בתקציב,

אומנם אני לא זוכר את שמו, אבל אני מאמין שתמצא אותו ע"י חיפוש בפורום.

פורסם

אם זה לעיבוד תמונות אז רק פאנל איכותי אז 22 אינץ יוצא מהתמונה,לכן או אחד ה 20 אינץ האיכותיים.אני חושב שאת הדל 2007FP כן תצליח למצוא

את הפיליפס שהציגו כאן דווקא לא כל כך נראה לי שתמצא

אופציה נוספת היא להוסיף 300 שקל בערך וללכת על 24 איכותי כמו ה 2048 אבל רק אחרי שתצא הרוויזיה החדשה ה A01 ויתברר מצב התקלות אם ישנם

פורסם

ככלל, אם השואל לא יודע לעבוד עם אדובי RGB ולא מתכוון לעבוד בו כל היום בגיבוי של מכייל חומרתי ומצלמת DSLR יקרה אין להמליץ על מסכים בעלי Wide Gamut (מכלול צבעים מורחב מעבר ל-72% מה-NTSC). ה-2408WFP הוא מסך מסוג Wide Gamut. עבודה ב-sRGB בלתי אפשרית עם מסכי Wide Gamut מכיוון שיש סטיות שאי אפשר לתקן אותן, לא בכיול ידני ולא בעזרת קולורמטר.

מקצוען שרוצה לעבוד עם aRGB יחפש מסך בעל יכולת כיסוי של 100% מ-aRGB. אין בכלל מסך כזה בארץ חוץ מאחד שבמחירו רלוונטי רק לתעשיית הדפוס התעשייתית .

עוד על כך ניתן לקרוא כאן וכאן.

לכן כדאי ללכת על המסכים הבאים שעולים עד 3000 שקלים לפי הסדר הבא:

Dell 2007FP/2007WFP רק עם S-IPS שמתגלה כאשר המספר הסידורי של המסך נגמר ב-L. במקרה של S-PVA שני המסכים הבאים יהיו עדיפים בדיוק בצבעים.

Samsung 971P

EIZO S1932

ה-NEC 2090UXi יקר מאוד, לא כל כך משתלם (סובל מבעיית דיוק מהקופסא בגווני האפור ופסטל לפי הביקורת של האתר) ומי שיש לו מכייל חומרתי יוכל להנות מיתרונותיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים