עבור לתוכן

בעיה במחשב שהקשר של USB .

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה!

קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו'

עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום.

בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים.

איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה בלפטופ וזה עובד יפה מאוד פותח לי את ה"כונן" הזה והכל טוב ויפה כמו שזה אמור להיות כמו שזה בחוברת ההדרכה וכמו בכל נגן אחר. בקיצור זאת בעיה במחשב. מי שיודע מה הבעיה בקשה לעזור לי זה דיי דחוף מקווה שזה שייך לפה לתמיכה טכנית > חומרה , אם לא אני מצטער כי אני חדש פה בפורום אפילו שהרבה פעמים אני קורא פה באתר.

סתם למי שירצה זה מפרט טכני לא יודע אם זה קשור\ לא קשור אבל שיהיה כמה שפחות שאלות.

(CPU2) AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ @ 2311MHz (Gigabyte Technology Co., Ltd. M55S-S3 mainboard) (RAM) 2GB, 1.42GB free (HDDs) 298GB, 192GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 8600 GT (512MB), 1280x1024x32, 75Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 19m 45s uptime, 1d 9h 57m 2s uptime record

פורסם

מחק את הדריוורים של הUSB, והפעל מחדש את המחשב.

אם לא עזר, התקן מחדש את הדריוור לצ'יפסט.

פורסם
  • מחבר

מחק את הדריוורים של הUSB, והפעל מחדש את המחשב.

אם לא עזר, התקן מחדש את הדריוור לצ'יפסט.

איך אני מוחק את הדריוורים של ה USB.?

פורסם

קליק ימני על המחשב שלי> ניהול> מנהל התקנים.

שם אתה מרחיב את השורה של הUSB (Universal Serial Bus) ועובר עליהם אחד אחד בקליק ימני והסרה.

כמובן לבצע את זה כששום דבר לא מחובר ליציאות הUSB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים