פורסם 2008 ביוני 317 שנים בכונן C יש לי XP וב D יש לי באלגן שלם + ויסטה אז החלטתי לפרמט.נכנסתי ל CMD בחרתי "yes" כמובן ופתאום במקום לפרמט הוא כתב לי העוד הודעה עם השאלה הבאה:format cannot run because the volume is in use by another procces.format may run if this volume is dismounted first.all opened handles to this volumewould then be invalid.would you like to force a dismount on this volume?בחרתי "yes"ואז הוא כתב עוד הודעה:volume dismounted.all opened handles to this volume are now invalid.cannot lock the drive.the volume is still in use.רק הפעם נשללה ממני זכות הבחירה ):יש לי הרגשה שזה קשור לויסטה.דחוף לי מאוד לפרמט, מה לעשות?תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים אתה רוצה למנסר ענף שאתה יושב עליו ? גם אם רוצה חלונות לא נותן לך !!אתה צריך לפרמט מבחוץ עם CD של XP שממנו אתה עושה בוט.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר אני יושב על ענף אחר.בC יש XPבD יש VISTAאני בXP ואני רוצה לפרמט את D עם הVISTA
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר לא.ניסיתי לפרמט דרך הDOSכתבתי בהפעלה cmd ואז כתבתי format d:אבל זה לא אמור לעשות בעיה כי המערכת שבD לא פועלת.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים תנסה דרך הSAFE MODE אם לא עוזר , תיכנס לRECOVERY CONSOLE ושם תכתוב DISKPART , ניהול דיסקים ותפרמט את מה שאתה צריך וכו'
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מה זה חשוב מה אתה מפרמט ?XP אומר לך שדיסק בשמוש שלו ולכן לא נותן לך לחתוך הענף שאתה יושב עליו.רק אחרי אתה מבטל השימוש של XP אתה תוכל לפרמט. אולי PAGE FILE של XP יושב שם ?
פורסם 2008 ביוני 517 שנים מחבר חשוב כי שמעתי שבמחשבים ניידים ויסטה עושה בעיות כשרוצים לפרמט.בכל מקרה איכשהו הצלחתי לא יודע איך ניראה לי זה מהאיתחול.עכשיו עוד משהו קטן.איך אני עושה שלא יהיה בהפעלה את האפשרות של ויסטה?תודה.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים מחבר ;;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.;[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECTמה לעשות? חח
פורסם 2008 ביוני 517 שנים עושים זה עם vista boot pro http://www.vistabootpro.org זה 98% רץ לך גם ב XP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.