עבור לתוכן

מחפש תוכנת מעקב - פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אמא שלי רוצה שאני יתקין תוכנת מעקב על המחשב של אחותי הקטנה.

מה שהיא צריכה זה אתרים שהיא גולשת בהם וצ'אטים.

האם יש דבר כזה שהייתם ממליצים לי עליו ? (אני צריך גם משהו שיהיה מותקן אבל שלא יראו את התוכנה\לא יסגרו אותה).

תודה.

פורסם

תגיד לאמא שלך לחשוב טוב לפני שהיא לוקחת סיכון שאחותך תשנא אותה לכל החיים....

פורסם
  • מחבר

אגב אם אפשר אז משהו חינמי עם צילומי מסך.

dufuS,זה בעקבות מקרה מאוד מאוד מצער שקרה לאחת החברות שלה לאחרונה.

פורסם

היא יכולה להתקין תוכנות הגבלה (PARENTAL CONTROL), ציתות ללא ידיעת המשתמש ברוב המקרים יהיה בלתי חוקי.

פורסם

ואני בטוח שאחותו האקרית תמצא את התוכנה ותתבע את אמא שלה ;D

פורסם

לא, אבל נושאים לא חוקיים לא מקובלים כאן בפורום כי יכולים להיות מנוצלים לרעה ולמטרות זדוניות.

אם כבר חוקים, גם הודעות ספאם אסורות כאן ולכן נוספה לך אזהרה.

פורסם

תגיד לאמא שלך לחשוב טוב לפני שהיא לוקחת סיכון שאחותך תשנא אותה לכל החיים....

ומה שקרה לחברה שלה בכלל לא רלוונטי.

זה לא ימנע מאחותך לשנוא את אמא שלכם לכל החיים על החדירה הבוטה הזאת לפרטיות.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שילדה בת 12 לא בדיוק יודעת מה טוב ומה רע ואני סומך על השיקול דעת של אמא שלי שרק רוצה בטובת אחותי.

פורסם

לגבי החוק, אם האמא היא האפוטרופסית החוקית של ביתה, ואני מניח שזה אכן המצב, אז קודם כל זה חוקי.

דבר שני, עם כל הביקורת שיש לי על הקמפיינים שמבצעים דמוניזציה לאינטרנט (אמאל'ה אינטרנט!! משה, תהרוג אותו!) אני בעד מעקב, במידה, אחרי הפעילות שילדים עד גיל 13 מבצעים און-ליין.

פורסם

חוקי לגמרי.

תלוי לאיזה שימוש.

במקרה שמצויין, אין עם זה שום בעיה.

אבל יהיה נחמד להגיד לילדה שהמחשב יהיה תחת מעקב באמת על מנת לשמור על שלום המשפחה

פורסם

כמובן שצריך להגיד לילדה שהמחשב נמצא תחת פיקוח, שהרי ההורים לא רוצים "לתפוס" את הילדה, הם פשוט רוצים לשמור עליה, זה משרת את המטרה שלשמה הותקנה התוכנה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז עכשיו אחרי שהגענו למסקנה שזה לגיטימי אפשר בבקשה המלצה על תוכנה (אם אפשר אז משהו חינמי שיש בו מעקב אחרי צ'אטים,דפי WEB ותצלומי מסך,אם יש דבר כזה בכלל) ?

תודה רבה.

פורסם

קח בחשבון שבצאטים גם הוא לא שומר את הצד השני בשיחה, רק את מה שהוקלד מצד המחשב שלך.

וצילום המסך כל כמה שניות יקח לך נפח גדול מאוד והצפיה גם כן תקח המון המון זמן, צילום של פעם ב2 דקות גם לא יתן לך יותר מידי אינדיקציה.

פורסם

הדרך הכי קלה היא פשוט להתחבר למחשב עם VNC במצב צפיה בלבד (ללא שליטה על המקלדת/עכבר) ולשים שומר 24/7....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים