עבור לתוכן

לא שומע סאונד ב 64 VISTA .. עזרה בבקשה !

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם מה המצב?:]

במחשב החדש שלי מותקנת המערכת VISTA HOME PREMIUM 64BIT ENGLISH... היא עבדה מעולה (כמובן שפה ושם באגים אבל זה לא רציני... מה גם שחלקם זה בגלל שאני לא מכיר את המערכת.. :|) עד שהתקנתי בעידכונים האוטומטיים SP1.. מאז אני לא שומע סאונד.. בכלל! אם זה לעבור עמודים באינטרנט, ללחוץ על תיקיות, לראות סרטונים (יוטיוב ומדיה פלייר - זה מה שבדקתי) ואפילו במשחקים אני לא שומע את הסאונד.. אני בטוח שזה משהו כל כך פשוט בהגדרות, אני פשוט לא יודע מה! אגב, מה שמוזר זה שבונטרילו אני גם לא שומע דברים אבל אני שומע את הדיבורים של האנשים! זה הדבר היחידי שאני כן שומע עכשיו.. ממש מוזר..

בבקשה תעזרו לי אני מיואש :( תודה!

פורסם

ניסית להתקין את הדרייבר האחרון לכרטיס קול מאתר היצרן? יכול להיות שיש עדכון שמתאים יותר ל SP1.

פורסם
  • מחבר

ניסית להתקין את הדרייבר האחרון לכרטיס קול מאתר היצרן? יכול להיות שיש עדכון שמתאים יותר ל SP1.

יש מצב אתה מביא לי קישור להורדה? אני לא מצאתי פשוט האתר שלהם ממש מסובך.. לוח האם GA-EP35C-DS3R כרטיס OB של Realtek לא יודע בדיוק איזו גירסא.. מקווה שזה עזר לך למצוא ושתביא לי הורדה :D תודה!

פורסם

נכנסת להגדרות הווליום והגברת את כל העמודות?

הרי אם אתה שומע קול של אנשים בונט אז סאונד רגיל גם צריך להיות לך.

תלחץ על הרמקול הקטן ליד השעון או שתיכנס להגדרות סאונד דרך לוח בקרה ותגביר את כל העמודות של הווליום.

פורסם
  • מחבר

עידכנתי את הדרייברים האחרונים שואטוס לוקוס נתן אבל הבעייה עדיין קיימת..

ונועם אני לא הצלחתי מה שאמרת.. אם תוכל לשים תמונה זה יהיה מעולה (אני חיפשתי והעלתי את כל מה שראיתי וזה לא עזר..)

פורסם

כמה רמקולים יש לך? אתה מחובר אנלוגית או דיגיטלית?

תבדוק שלא הגדרת על 5.1 רמקולים או משהו כזה.

פורסם

הנה, ותבדוק שאין לך משהו על מיוט.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים