פורסם 2008 ביוני 317 שנים אהלן אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים זולה, הייתי רוצה לדעת אם המערכת הנ"ל של חברת טרמלטייק תספק לי את העבודה כמו שצריך (קירור המעבד)והאם יש המלצות אחרות בתקציב (550 שקל). בתודה מראש חברים
פורסם 2008 ביוני 317 שנים בתקציב כזה לא שווה לקנות קירור מים.קירורי האוויר המובילים יציגו ביצועים עדיפים.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר האמת שיש לי סוניק טאוור וחשבתי שאם כבר להשקיע במאווררים וקירור אז ללכת על קירור מים. אתה אומר כדאי לשים מאוורר שם באמצע ?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים אני מחזק את דבריו של יוסי, קירור מים "מוכן" לפי מה שקראתי והפנמתי למי שמחפש מוצר טוב זה לבנות לבד ולהזמין חלקים או מערכות בנויות שלא באות בתוך מארז... כמו Zalman,Corsair לעומת הערכה של Swiftech למשל יוסי - מה אתה מתלהב מהסידור של המארז שלך
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר השאלה היא האם אפשר להרכיב מערכת לבד ב500-800 שקל.. אתה מבין שזה קצת בעיה בארצנו הקטנה ;<
פורסם 2008 ביוני 317 שנים נגיד מחו"ל אפשר להרכיב קירור מים טוב ב 1000 שקל?סליחה על ההתפרצות...זה תלוי..אפשר להרכיב משהו נחמד ובר ביצועים במחיר הזה...הבעיה היא שאם אתה מכניס גם את המשלוח למחיר..זה כבר לא משתלם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.