פורסם 2008 ביוני 217 שנים הייהיום תחתי את המחשב (כרגיל) והווינדוס XP התחיל לעלות ופתאום מופיע לי מסך כחול אבל לא הכחול המוכר אלה זה שכאילו הוא מריץ אץ הבדיקת דיסק לפני אבל רשום למעלהautcheck progrm not found - skeeping autchekואז מופיע למאית השניה מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט :\ניסיתי לעשות ריפר לווינדוס אבל ההתקנה לא נותנת לי אופצייה ללחות על R בשום חלק רק להתקין שוב.איך עושים ריפר? אולי יש דרך אחרת? בנתיים התקנתי עוד ווינדוס בכונן D (איפה שאין ווינדוס) ועשיתי בדיקת שגיאות ל C איפה שהווינדוס המקורי נימצא אבל זה גם לא עזר..בבקשה עזרה =\תודה לעונים אחרי החפירה הזאת
פורסם 2008 ביוני 317 שנים יש מדריך בFAQ הנעוץ איך לבצע התקנת תיקון.בכל מקרה הייתי מציעה לך לבדוק את הדיסק הקשיח עם תוכנת צד ג' שעולה מ live cd כמו בubcd למשל.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר עשיתי את האופציה של ביטול ההפעלה מחדש אם העליה נכשלת ואז מופיע לי המך הכחול הידוע ורשום בו stop:c000021Aועוד משהו בג'בריש...:\לגבי ההתקנה שוב אין שום אופציה לעשות R בשום קטע בהתקנה. אני ממש מיואש...אין אפשרות לנסות לשחזר את הווינדוס בכונן C דרך הווינדוס בכונן D? (שאני משתמש בו עכשיו לדומא)?ניסיתי לעשות בדיקות דרך כל מיני boot discs עם כל מיני תוכנות אבל הן לא מזהות את ההארדיסק כי הוא SATA ולא IDE :\
פורסם 2008 ביוני 317 שנים אם אתה יכול להיכנס לSAFE MODEתיכנס להתחל , הפעלה , REGEDITתיכנס לפה HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Managerבצד ימין תמצא BootExecuteתשנה את הערך ל autocheck autochk *אם לא תעשה בוט מLIVE CD או משהו ותשנה את הערך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.