פורסם 2008 ביוני 217 שנים שלוםאני מחפש תוכנה שמאפשרת לגבות כונן שלם, נגיד לאחר התקנת WINDOWS ואח"כ לשחזר אותו ממעין דיסק הפעלה (ללא התקנת מערכת הפעלה מחדש), אני לא מחפש תוכנה שתיצור לי העתק על דיסק קשיח נוסף אלא לקובץ שיהיה ניתן לצרוב ולהפעיל מדוס.תודה מראש
פורסם 2008 ביוני 217 שנים למרות שהנורטון גוסט היא הכי מוכרת (לפחות בארץ), אני ממליץ לנסות את ACRONIS TRUE IMAGE
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר תודה רבהלא הבנתי מההסברים באתר האם ב ACRONIS TRUE IMAGE ניתן ליצור דיסק שממנו אני העלה את הגיבוי ללא התקנת מערכת הפעלה?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים תודה רבהלא הבנתי מההסברים באתר האם ב ACRONIS TRUE IMAGE ניתן ליצור דיסק שממנו אני העלה את הגיבוי ללא התקנת מערכת הפעלה?כן !הצוכנה מאפשרת צריבת דיסק הפעלה לצורך שחזור מעה"פ למשל למקרה בו מעה"פ אינה עולה כלל.כמו כן, יש תוכנה ישראלית מעולה שעברתי להשתמש בה בשם Radix Reload PRO/Premium המאפשרת דברים נוספים כגון:צילומי מצב (Snap Shots) של הדיסק בכל רגע מבוקש (למשל לפני התקנה תוכנה שעלולה לגרום לאי יציבות מהע"פ) עיין בקישור (ניתן להוריד להתנסות גרסה מלאה ל 15 יום): http://www.radix-int.com/reload.phpיש כמה גרסות, עיין בהבדלים ביניהם. [br]פורסם בתאריך: 3.06.2008 בשעה 10:01:14רציתי להוסיף שגם Arconis True Image וגם Radix Reload premiumמעבר לגיבוי דיסק מערכת הפעלה (או כל דיסק אחר) לקובץ בודד (או מפוצל לכמה קבצים)מאפשרים שליפה של קבצים בודדים מתוך קובץ Image במידה ורוצים לשחזר רק קבצים שניזוקו.אני מעדיף את Radix שאותה היכרתי במסגרת העבודה שלי כי היא מאפשרת ליצור Snap Shots שאני מוהג לבצע לפני כל התקנה של תוכנה מורכבת (או תוכנה שאני חושד שעלולה לגרום לבעיות),וכך בעזרת ה Snap Shot (אפילו לפני ½ שנה, בהתאם למה ששמרתי) אני יכול לחזור תוך כמה שניות לתאריך שבו אני יודע שסביבת מעה"פ עבדה תקין...מומלץ מאוד לנסות !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.