עבור לתוכן

תוכנה לגיבוי כונן קשיח (כולל מערכת הפעלה)?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש תוכנה שמאפשרת לגבות כונן שלם, נגיד לאחר התקנת WINDOWS

ואח"כ לשחזר אותו ממעין דיסק הפעלה (ללא התקנת מערכת הפעלה מחדש), אני לא מחפש תוכנה שתיצור לי העתק על דיסק קשיח נוסף אלא לקובץ שיהיה ניתן לצרוב ולהפעיל מדוס.

תודה מראש

פורסם

למרות שהנורטון גוסט היא הכי מוכרת (לפחות בארץ), אני ממליץ לנסות את ACRONIS TRUE IMAGE

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

לא הבנתי מההסברים באתר האם ב ACRONIS TRUE IMAGE ניתן ליצור דיסק שממנו אני העלה את הגיבוי ללא התקנת מערכת הפעלה?

פורסם

תודה רבה

לא הבנתי מההסברים באתר האם ב ACRONIS TRUE IMAGE ניתן ליצור דיסק שממנו אני העלה את הגיבוי ללא התקנת מערכת הפעלה?

כן !

הצוכנה מאפשרת צריבת דיסק הפעלה לצורך שחזור מעה"פ למשל למקרה בו מעה"פ אינה עולה כלל.

כמו כן, יש תוכנה ישראלית מעולה שעברתי להשתמש בה בשם Radix Reload PRO/Premium המאפשרת דברים נוספים כגון:

צילומי מצב (Snap Shots) של הדיסק בכל רגע מבוקש (למשל לפני התקנה תוכנה שעלולה לגרום לאי יציבות מהע"פ)

עיין בקישור (ניתן להוריד להתנסות גרסה מלאה ל 15 יום): http://www.radix-int.com/reload.php

יש כמה גרסות, עיין בהבדלים ביניהם. [br]פורסם בתאריך: 3.06.2008 בשעה 10:01:14

רציתי להוסיף שגם Arconis True Image וגם Radix Reload premium

מעבר לגיבוי דיסק מערכת הפעלה (או כל דיסק אחר) לקובץ בודד (או מפוצל לכמה קבצים)

מאפשרים שליפה של קבצים בודדים מתוך קובץ Image במידה ורוצים לשחזר רק קבצים שניזוקו.

אני מעדיף את Radix שאותה היכרתי במסגרת העבודה שלי כי היא מאפשרת ליצור Snap Shots

שאני מוהג לבצע לפני כל התקנה של תוכנה מורכבת (או תוכנה שאני חושד שעלולה לגרום לבעיות),

וכך בעזרת ה Snap Shot (אפילו לפני ½ שנה, בהתאם למה ששמרתי) אני יכול לחזור תוך כמה שניות

לתאריך שבו אני יודע שסביבת מעה"פ עבדה תקין...

מומלץ מאוד לנסות !

פורסם
  • מחבר

תודה רבה Cahiml

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים