עבור לתוכן

בגרות במיתוג! הסיוט נגמר!

Featured Replies

פורסם

יש לך אחלה עתיד................................................................. בצבא..

אחרי זה בטח תהיה מאבטח באיזה סופר שכונתי. זה המצב בארץ :P :'( :bash:

• תגובות 57
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשאתה אומר עתיד בצבא אתה מתכוון מרגע שיצאת מבית הספר והלכת לצבא או שזה כולל עתודה במקום מסויים או י"ג+י"ד ?

פורסם

אני מתכוון גם וגם.

יש לי חבר שיש לו רקע באלקטרוניקה (סיים לפני שנה וקצת מגמת אלקטרוניקה), וכרגע הוא משרת בחיל הים בסטי"לים בתפקיד שקשור לאלקטרוניקה.

אני לעומתו, המשכתי לכיתה י"ג, קיבלתי דחיית שירות וביום רביעי האחרון חזרתי לשירות.

אני גם הולך לחיל הים, לקורס שקשור לאלקטרוניקה.

כמובן שיש גם אפשרות ללכת לקרבי והכל.

תחום האלקט' "פותח" דלתות נוספות בצבא, זה הכל .

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני שמעתי יש עדיין ביקוש גדול של אנשים עם תואר ראשון באלקטרוניקה, שלא כמו בתוכנה.

חומרה שולט!!!!

פורסם

מוזר, המציאות אומרת אחרת.

בכיתה לידי, למדו אנשים אחרי צבא לתואר ראשון באלקט', שהם כבר מוסמכים והכל.

מתוך כיתה של 40 איש 1 מצא עבודה.

אתה מוכן להסביר את זה ?

פורסם
  • מחבר

רציני? אולי הם לא חיפסו מספיק...

פורסם

תאמין לי, הם חיפשו מספיק והותר.

אני באופן אישי הלכתי עם אחד מהם לחפש עבודה.

חרשנו על כל אזור הצפון, וכלום.

כולם בקיצוצים.

פורסם

אתה מתומכי העתודה?

:'(

פורסם

חסה וחלילה!

הטעות הכי גדולה שעשיתי בחיים שלי הייתה לבחור עתודה.

אני מצטער על זה עד עצם הרגע הזה .

פורסם

למה?

פורסם

בגלל המון המון סיבות, אבל הראשית ביניהן היא בגלל שלא היה לי חופש ממשי בין התיכון, מבחני הבגרות, הטירונות בצבא ותחילת הלימודים.

אנחנו מדברים על חופשה בסדר גודל של כמה ימים ספורים ביו סיום הבגרויות לתחילת הטירונות, ושבוע בערך בין סוף הטירונות לתחילת השנה האקדמאית.

זה פשוט הרג אותי.

שכחתי להוסיף שגם העומס הרב שהיה מוטל עלי גרם לי לשנוא את זה שבחרתי בעתודה.

חשבתי שאחרי שסיימתי את התיכון והבגרויות, יהיו לי לפחות מספר שנים לפני שאני אצטרך להתקרב לספרים, ספרייה ומקורות מידע אחרים.

פורסם

גם לי זה לא ממש קורץ. להיות קטן בין כל בני ה22+ שלומדים במוסדות להשכלה גבוהה ואחר כך להיות בקבע מול להיות בצבא כמו כולם ואחר כך לעשות מה שאתה רוצה... אבל המצב עם המצב בארץ קשה לדעת קורה. יש לי עוד שנה שנתיים להחליט

פורסם
  • מחבר

תעבדו מבה שאתם אוהבים לעשות. לכל תהוא יש סוף, ותאמינו לי שלאנשים בגילי(16) כשיסיימו את התואר המצב יראה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים