פורסם 2003 במאי 1422 שנים אהההה... החיים טובים!איך אני נהנה מהמחשבה שאני לא אשמע מהמקצוע הזה יותראז אני אגזול קצת מהזמן שלכם ואפריע לכם בזמן שאתם זורקים ביצים על מכוניות מרוב שימחה, ותיכתבו פה על איך היה במבחן ועל המוזרויות של המורים למיתוג.ד"א- יש לי שאלה... רוב האנשים לומדים מיתוג י'-יא', כי אנחנו למדנו רק י'...
פורסם 2003 במאי 1422 שנים חח גם לי הייתה בגרות היום !!!עשיתי שאלות 1,2,3,7 איזה מבחן קל היה יווווווווווווטעיתי רק במימוש של דלגלג SR שמתי שערי AND במקום NAND ב-2 הימנים!אופסס...97.חחח ציון הגשה 99 אז לא אכפת לי !!!!!!!!
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מקצוע קל, לדעת כמה חוקים ויש לך 100לי יש את הבגרות ביום ראשון וזו בגרות פנימית בגלל שאנחנו לומדים בצורה שונה.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!פאק! לא מאמין!גם אני עשיתי and...וד"א זה שערי nor לא nand!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הממממ.. אין לכם מוזרויות של מורים למיתוג?המורה שלי נראה כמו דוב שמן שעיר, ויש לו קול של בנאדם שמעשן 4 חפיסות סיגריה כל הפסקה. ותמיד יש לו בדיחות שגורמות לנו לרדת עליו מול הפנים... זה פשוט בלתי נמנע... הוא דורש את זה
פורסם 2003 במאי 1422 שנים חחח איך קוראים לו אולי אני מכיר אותו..מוזריות לא יודע!אממ..לא בדקתי אבל המורה שלי נדמה לי אמר לי שב-SR שני השערים הימניים הם NAND.לא יודע בכל מקרה מה זה משנה
פורסם 2003 במאי 1422 שנים אני לומדתי 2 שנים מיתוג ואני אקבל 100!אבל רשמתי עם שערי nandמה זה norבקיצר זה שמכפיל והופך!
פורסם 2003 במאי 1422 שנים בגרות במיתוג - הדבר הכי קל עלי האדמותאף אחד מאיתנו לא התכונן לזה בגרוש, וכולנו קיבלנו מעל 90. (לפני שנתיים)
פורסם 2003 במאי 1422 שנים חיים רובינשטיין, מכיר? אהה חחח לא ול-tb0001 לא יודע למה אבל אני כבר חצי שעה יושב ומסתכל על האנימציה מתחת לשם שלך...וכל פעם נדמה לי שהתנועה משתנה חחחח
פורסם 2003 במאי 1422 שנים אנחנו לא למדנו בכלל מימוש FF עם שערים המורה שלי באמת הושפע מהמקצוע שהוא לימד והוא היה רובוט. אם שואלים אותו שאלה אז הוא לא עונה עליהם אם היא לא בדיוק בדיוק על הנושא שהוא מדבר עליו. יש לו את המשפט "אתה צריך להפסיק לשחק" שהוא אומר כל הזמן ועוד הרבה מוזריות שאי אפשר לתאר
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר קודם כל למגן ולבגרות סה"כ הץכוננתי 4 שעות, ושתיים למדנו בשנה מה שלמדתפ במשך שנתיים...
פורסם 2003 במאי 1422 שנים אני היחיד שהולך להכשל בזה?! ???בכלל לא למדו SR ושחכתי איך עוברים מבסיס 10 ל16 :-\קיצר הלך לי חרא...המשך היום שלי רק נעשה להיות יותר גרוע...יום חרא!אפשר לעשות מועד ב' אם נכשלים נכון ???
פורסם 2003 במאי 1422 שנים אולי יש מועד חורףקיצר לעבור מ 10 ל 16 הכי קל זה פשוט לעבור מ10 קודם לשתיים ויש לך כבר את ה 16 על ידי ארבע סביות למספר הקסהדצימלי בבינארי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.