פורסם 2008 ביוני 217 שנים E8400 freezer 7 prop35-ds3l בקיצור המחשב קרס לפני חצי שעה כשיחקתי בCOD4ואז הוא סירב לעלות..בערך 20 דקותוהמוורר עבד בטירוףכשהמחשב סוף סוף עלה ראיתי שהמעבד חזר ל 3.0GHZהוא היה על 3.6, אבל אז הורדתי ל 3.5 בגלל התחממות יתר [חבל שTMS לא שמו לב לזה]זה קצת הוריד את הטמפ'עכשיו הבעיה שלי היא שהמעבד לא ממש קר כרגע, הוא על 45-50 במנוחה [עכשיו] יכול להיות שהמתח עדיין נשאר? ורק הFSB ירד?ואם כן, איך אני בדיוק מוריד את המתח ועד כמה אני צריך להוריד את המתח?תודה מראשמאוד מאוכזב מTMS
פורסם 2008 ביוני 217 שנים עדיף שתיקח את המחשב שהם יסדרו לך לא? כי יש לך אחריות . ואם תיגע אולי האחריות תתבטל? למרות שהם אחלה חנות .אחי קנה מעבד כמו שלך וגם לוח אם. קירור גם כמו שלך . ועשו לו גם OC ל3.6 . יום חמישי הגיע המחשב. בנתיים אין לו תלונות
פורסם 2008 ביוני 217 שנים באמת עדיף שלא תיגע בזה .כי OC מבטל אחריות אבל בגלל שהחנות עשתה אז עדיין המחשב באחריות .אחרי זה יכולים להגיד שזה באשמתך . ד"א TMS זאת חנות טובה ואם תלך אליהם אם לא יעשו לך בעיות.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים אין לך מה להתאכז מ TMS כי אוברקלוק זה דבר שיש בו דברים בלתי ניתנים לחיזוי . כלומר כנראה שבמעבדה שלהם המחשב היה יציב לחלוטין אבל כנראה אצלך בבית היתה התחממות יתר שגרמה לאי היציבות מה שאני ממליץ לך שתקרא מדריכים בנושא (יש לנו באתר כמה כאלה ) ותעשה OC לבד
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר אז זהו שאני באמת לא יכול להגיע לחנות בגלל שזה רחוק מאוד..וחוץ מזה להוריד את הFSB גורם לאחריות להתבטל? ם_םוהוא החזיק לי על 3.6 הרבה זמן, פשוט ראיתי שהטמפ' לא משו אז הורדתי וזהוואני פשוט לא מוצא איפה מורידים מתח בלוח הזה..בבקשה עזרה
פורסם 2008 ביוני 217 שנים יש לך בדיסק של הדייברים של הלוח אם , את התוכנה EASY TUNE .שיש שם אפשרות לשנות את המתח . אבל אני לא יודע אם התוכנה הזאת טובה .
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר כן.אני לא רוצה להשתמש בתוכנה כדי לעשות את זה, רק כדי להיות קצת יותר בטוח
פורסם 2008 ביוני 217 שנים אין לך מה למהר תחזיר את כל התדרים \ מתחים לסטוק (תבטל כל אוברקלוק ) אם אתה לא יודע איך , פשוט תכבה את המחשב , תנתק מהחשמל , תוציא מהלוח אם את הבטריה הקטנה לדקה , ותחזיר . תלמד את הנושא , שהוא ממש אבל ממש לא מסובך , למעשה הוא מאוד פשוט ואז תעשה אוברקלוק כאוות נפשך ואני לא ממליץ לעשות אוברקלוק דרך EASYTUNE , אוברקלוק עושים בביוס
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר הבעיה שאני לא רוצה שהמחשב יקרוס עוד הפעם, בגלל זה אני שואל איך מורידים את המתחובדקתי כמעט הכל בביוס..לא מצאתי
פורסם 2008 ביוני 317 שנים חשבת על להרים טלפון לTMS ולשאול? זה לא כזה נורא דבר שני, האם השתמשת בREAL TEMP ולא בCORE TEMP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.