פורסם 2008 ביוני 217 שנים חברה אני מנסה לחלץ קודם מהראר וזה כותב לי תשגיאה הבאהWrite error only NTFS file system supports files larger then 4GBחברה מה זה אומר?ואיך אני מתקן את זה ?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים דבר ראשון לא מפרסם את ההודעה בפורם תמיכה טכנית כי הוא מיועד לבעיות חומרה בלבד.דבר שני משנה את מערכת הקבצים שלך ל NTFS (כמו ברמז של ההודעה שקיבלת) ואם אתה לא יודע איך תריץ חיפוש.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים יש להמיר את המחיצה לNTFS כי ה Max File Size של הFAT32 מוגבל ל 4GBאז תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב CMDתכתוב CONVERT C: /FS:NTFSבמקום C תכתוב את המחיצה שברצונך להמיר
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר מולטי קור לאן אני אמור להעביר?אני חדשVaMpiRe MaSteRתוכל להסביר יותר מפורט אני די חלש בזהניכנסתי להפעלה רשמתי CMD ואז ניפתח לי חלון שחור ולא הבנתי איפה אני כותב שם
פורסם 2008 ביוני 217 שנים כמו שרשום בתיאור של פורום תמיכה טכנית הוא עוסק בתקלות חומרה בלבד.מכוון שהבעיה שלך היא תוכנתית ולא חומרתית - מועבר לפורום תוכנה.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים בבקשה : מצורפת תמונהבמקום C תשים את המחיצה שאתה עובד עליה , או על הדרך תמיר את כל המחיצות לNTFS [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.