פורסם 2003 במאי 1822 שנים תזהר בהלחמה !אם אתה לא מלחים אז תזהר שלא לשבור את הרגל של ה"גוק" עם המחבר.בהצלחה.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים ראית את הגוק ?זה כל כך קטן שאם תמשוך את ה"תנין הקטן" הוא ימשך עם הרגל מהלוח ,אז פשוט תעשה הכל בעדינות ולאט .
פורסם 2003 במאי 1822 שנים זה שאלה של השקפה (לי זה נראה קטן מאד אולי אנחנו רגילים לגודל שונה ;D) בכל מקרה תעדכן בבקשה.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר זה שאלה של השקפה (לי זה נראה קטן מאד אולי אנחנו רגילים לגודל שונה ;D) בכל מקרה תעדכן בבקשה. אהמ.... לא נראה לי... ;D אני די מסודר, תודה רבה... :smoke: עידכון יבוא בקרוב, אני ממש עמוס השבוע עם מתכונות אז כשיהיה לי זמן אני יקנה.
פורסם 2003 במאי 1922 שנים מחבר טוב אז ככה: הייתי בחנות האלקטרוניקה שלידי, ואין להם את התופס רגלי ג'וק הזה...מפיסטו - תוכל לשלוח לי ואני ישלח לך כסף?צור איתי קשר באייסי, אתה לא מתחבר אף פעם משום מה...
פורסם 2003 במאי 1922 שנים בקשר לביוס,אחרי חקירה של העניין הביוס של NF-7 REV 2 ו - NF-7 REV2 הם אותו ביוס ! (תראו לבד בקטגוריות של האתר של אביט)אנא תקנו אותי אם אני טועה...
פורסם 2003 במאי 1922 שנים טוב אז ככה: הייתי בחנות האלקטרוניקה שלידי, ואין להם את התופס רגלי ג'וק הזה...מפיסטו - תוכל לשלוח לי ואני ישלח לך כסף?צור איתי קשר באייסי, אתה לא מתחבר אף פעם משום מה...לגבי אייסי אני כל הזמן מחובר.לגבי שליחה אני לא יודע .
פורסם 2003 במאי 2022 שנים מחבר בקשר לביוס,אחרי חקירה של העניין הביוס של NF-7 REV 2 ו - NF-7 REV2 הם אותו ביוס ! (תראו לבד בקטגוריות של האתר של אביט)אנא תקנו אותי אם אני טועה...מן הסתם, זה אותו לוח.NF-7 Rev 2 = NF-7 Rev 2... ;D
פורסם 2003 במאי 2022 שנים מחבר לגבי אייסי אני כל הזמן מחובר.לגבי שליחה אני לא יודע .אז למה אתה לא מאשר אותי?ולמה לא יודע? סה"כ 4 שקל לתנין אמרת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.