עבור לתוכן

המלצה למצלמה קומפקטית- תקציב עד 1,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריכה מצלמה קטנה בעיקר לבית ובעיקר לצילום של אנשים. כרגע יש לי את אולימפוס C8080

כבדה מאד, עד שמוציאים אותה כבר הלך המומנטום. והכי מעצבן - היא גרועה מאד בתאורה של הבית. מעולה לבחוץ. אבל בפנים ללא פלאש הכל

נמרח או חשוך ועם הפלאש הכל נשרף....

ולכן אני מחפשת מצלמה קטנה ונוחה, כזאת שתצלם בתאורה של הבית ללא הפלאש וזה לא ימרח/יהיה חשוך. מצלמה שיהיה ניתן "לתפוס" איתה תמונות

במהירות וללא סיבוכים. ואם אפשר עם אפשרות לוידאו.

מקווה שיש כאלה... אודה לכם מאד על ההמלצות.

פורסם

המצלמות הטובות ביותר למטרה הזו הן פוג'י F20, F30 ו-F31, אבל הן לא מיוצרות יותר. תוכלי למצוא אותן בשוק היד השניה, או להתפשר על F40 חדשה (שהיא מצלמה טובה בפני עצמה, אבל מעט פחות טובה לצילום באור חלש).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה!

כמה שאלות:

1. איזה מבין השלוש הכי מומלצת (במידה ואצליח להשיג).

2. אם הן לא מיוצרות יותר במידה ויש תקלה איך יהיה ניתן לטפל בה?

3. במידה ולא אשיג יד שניה. יש עוד מצלמות מתאימות?

ועוד כמה סתם מתוך סקרנות:

3. המצלמות של חברת sony כל כך גרועות? לא ראיתי כאן אפילו המלצה אחת עליהן.

4. כמו כן אין המלצות על canon לפי כמות האנשים שיש להם canon חשבתי שיהיו המלצות רק עליה...גם הן לא משהו?

ושוב הרבה תודה

פורסם

1. איזה מבין השלוש הכי מומלצת (במידה ואצליח להשיג).

ה-F31 הכי מומלצת, אחריה ה-F30 ובסוף ה-F20.

2. אם הן לא מיוצרות יותר במידה ויש תקלה איך יהיה ניתן לטפל בה?

באופן עקרוני יצרנים שומרים חלקי חילוף מספר שנים אחרי שדגם כבר לא מיוצר, אבל אין לי נתונים מדוייקים על המצב בפוג'י.

3. במידה ולא אשיג יד שניה. יש עוד מצלמות מתאימות?

F40 ו-F100.

3. המצלמות של חברת sony כל כך גרועות? לא ראיתי כאן אפילו המלצה אחת עליהן.

בניגוד לעבר, כיום אין לסוני אף מצלמה קומפקטית שאפשר להגדיר כמובילת שוק - לא מבחינת טכנולוגיה, ובטח שלא מבחינת תמורה לכסף. מצלמות ה-DSLR שלהם טובות, אבל יש טובות יותר.

4. כמו כן אין המלצות על canon לפי כמות האנשים שיש להם canon חשבתי שיהיו המלצות רק עליה...גם הן לא משהו?

בוודאי שיש המלצות על קנון. הם הוציאו בשנים האחרונות מספר קומפקטיות מוצלחות מאוד. למשל SD800, SD870, A630/A640. גם ה-S3/S5 הן מצלמות מוצלחות למדי, ואם מתעלמים מהמחיר ומהעדר עדשה רחבה אז גם ה-G7/G9 הן מצלמות די טובות. הבעיה של מרבית המצלמות האלה היא שניתן למצוא להן אלטרנטיוות טובות עוד יותר. לא שזה משנה הרבה לקנון, כי השיווק המעולה שלהם מאפשר להם למכור יותר מכולם גם מבלי שהמצלמות יהיו הטובות ביותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר, הדברים יותר ברורים עכשיו :hi:

ובין F100 לבין F40 מה יותר מומלץ? כי יש הבדל במחיר...

פורסם

ה-F100 עדיפה כי יש לה עדשת 28 מ"מ ומייצב תנועה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!!!!

אני אזמין אותה היום.( מקווה שניתן למצוא בצבע שחור )

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים