עבור לתוכן

רישיון לרכב 4 גלגל..

Featured Replies

פורסם

יש למישהו מושג מהוא המחיר הממוצע לשיעור נהיגה בימינו?

בנוסף רציתי לדעת מה הן ההגבלות ומה מותר ואסור לבן 20 שמקבל רישיון...

תודה

פורסם

מחיר ממוצע לפני שנה שלמדתי היה 90 שקלים!

ויהיה לך נהג חדש שנתיים ועד גיל 21 תוכל לקחת רק 2 נוסעים!

פורסם

עברתי טסט בפברואר והמורה לקח לי 100 והיה שווה את זה... לימד טוב ועברתי טסט ראשון.

אני חושב שאפשר למצוא מורים ב90 או 95 אבל אם אתה מוצא מורה שלוקח 100 אבל שווה את ה5 או 10 ש''ח האלה אל תתקמצן, זה רק לטובתך..

אם לא אז גם ב90 זה סבבה לגמרי.

פורסם

זה תלוי בכמה דברים

איזור, מכונית, ומורה.

הממוצע על מכונית בסגנון של מאזדה 3 (פורד פוקוס, סקודה אוקטביה וכל שאר מה שבאותה קטגוריה) זה בסביבות ה 80-90 שקלים.

יש מורים שמלמדים על מכוניות מעפאנות ויכולים לקחת גם 60, ויש כאלו שמלמדים על מכוניות שמיקרות את העניין באופן מיותר (איפה שלמדתי היה גם מורה שלימד על ניסאן טרנו 2, ב 140 שקל לשיעור)

אם אני לא טועה זה לא משנה באיזה גיל הוא, כל עוד הוא נהג חדש הוא מורשה לקחת רק עד 2 נוסעים. תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

מה, כל פעם הויכוח הזה מחדש?

כל עוד הוא גם מתחת ל-21 וגם נהג חדש, אסור לו לקחת יותר משני נוסעים ללא מלווה.

ברגע שאחד מהתנאים הנ"ל לא מתקיים, אז לא חלות על הנהג הגבלות.

פורסם

אני לא בטח בנושא של הנהג חדש

את זה הוא יצתרך לבדוק ביתר רצינות כי יכול להיות שאם הוא עבר את 21 הוא עדיין יוכל לקחת אוטו מלא למרות שהוא נהג חדש

תבדוק את זה

לפי מה שאמרו לי זה או אחרי הנהג חדש או אחרי גיל 21...

עריכה:

שניצל השגתה אותי!

פורסם

מה, כל פעם הויכוח הזה מחדש?

כל עוד הוא גם מתחת ל-21 וגם נהג חדש, אסור לו לקחת יותר משני נוסעים ללא מלווה.

ברגע שאחד מהתנאים הנ"ל לא מתקיים, אז לא חלות על הנהג הגבלות.

בטוח? סתם לדוגמה, אם יש נהג בן 19 שסיים תקופת נהג חדש, מותר לו לקחת מכונית מלאה? אני לא מעודכן בנושא....

פורסם

כן!

פורסם

בקשר למחיר זה בסביבות ה90 שקל... המורה של חבר שלי העלה לפני שבוע ל100 [מורה אחר!] בגלל שהוא אמר לו משהו על עליית מחירי הדלק. המורה שלי לעומת זאת לא העלה כלום ולא אמר לי שקרה משהו כזה [הייתה כבר עליה לפני כמה חודשים אבל מאז לא הייתה עוד אחת]...

בקשר למורה "יותר טוב" ומכונית יותר טובה לפי המחיר-חארטה... זה לא תלוי כל כך במורה זה תלוי כמה טוב אתה קולט וכמה קורדינציה יש לך... בקשר לאוטו זה כבר לשיקולך, אם יש לך 2 מורים שגובים אותו מחיר, לך לאיפה שבא לך לנהוג יותר... על איזה גולף או סיאט או מה שבא לך... אבל סתם מסבנים אותך אם אומרים "המורה הזה יותר טוב המורה הזה פחות" וכו' וכו'... אם אתה מתרגל למכונית מהר - יופי... אם לא, אז שום מורה שגובה 140 שקל לשיעור לא יאיץ את קצב ההתרגלות שלך לנהיגה וממש ממש לא יהיה יותר טוב ממורה שלוקח 90 לשיעור.... מה שכן יש מורים נחמדים יותר ויש מורים נחמדים פחות, אבל את זה המחיר לא משקף... בתכלס - אין הבדל ב"איכות" של המורה לפי המחיר שהוא גובה...

בקש המלצות מחברים/מכרים לגבי מורים לנהיגה, המחיר ממש ממש לא משנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים