עבור לתוכן

קירור למעבד, בסביבות ה 150

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

כבר שנתיים שיש לי את הפריזר 7 פרו, ובזמן האחרון המאורר שלו התחיל להשתגע...

הוא עושה רעשים של חריקה, וכל יום כבר מיום חמישי אני משמן אותו ( כל יום! )

פעם זה עוד היה יותר טוב, זה היה קורה רק אחרי לילה שהמחשב מכובה, אבל עכשיו גם כשהוא דלוק זה קורה, אין לי כבר כוח.

התקציב הוא באזור ה 150 שקל.

הקירור עצמו צריך להיות במימדים נורמליים ולא גדול ( המארז לא יסתדר עם זה ).

יותר חשוב לי שקט מאשר ביצועים, אבל עדיף שלא יהיה פאסיבי כי המארז דפוק מדי בשביל להחזיק משהו על טמפ' טובה....

עדיף שיהיה ב PANDAS ( מעדיף להזמין משם ), או KSP\SKYPC מכיוון שהם בראשון ויהיה לי יותר נוח להגיע ( עם עדיפות ל KSP כי הם הרבה יותר קרובים )

את המפרט ( הדיי עלוב ) אתם יכולים לראות בצד, או בקיצור סוקט 775...

עוד משהו קטנטן, שלא יצרוך פירוק של הלוח אם, אין לי ראש לזה כרגע ( צריך קצת זמן לשבת על זה ואין לי את הזמן הזה ) ואם יש משהו עם שליטה על מהירות המאורר ( כמו של זלמן ) זה יהיה מעולה ( כי לרוב המחשב במנוחה, ואין צורך שהמאורר יהיה על 3000PRM ויחפור, במילא הטמפ' גבוה וגם זה לא עוזר, אז בזמן מאמץ נרים אותו עד הסוף )

תודה מראש :)

-------------

חשבתי בכיוון של ה KATANA:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1810

מה אתם אומרים?

אגב, אם באותו תקציב ( אפשר אפילו טיפה למעלה ) יש קירור עם אופציה להחליף מאורר ( שהמאורר לא יהיה מיוחד ), זה יהיה עוד יותר טוב.

פורסם

שלום לכולם :)

כבר שנתיים שיש לי את הפריזר 7 פרו, ובזמן האחרון המאורר שלו התחיל להשתגע...

הוא עושה רעשים של חריקה, וכל יום כבר מיום חמישי אני משמן אותו ( כל יום! )

פעם זה עוד היה יותר טוב, זה היה קורה רק אחרי לילה שהמחשב מכובה, אבל עכשיו גם כשהוא דלוק זה קורה, אין לי כבר כוח.

התקציב הוא באזור ה 150 שקל.

הקירור עצמו צריך להיות במימדים נורמליים ולא גדול ( המארז לא יסתדר עם זה ).

יותר חשוב לי שקט מאשר ביצועים, אבל עדיף שלא יהיה פאסיבי כי המארז דפוק מדי בשביל להחזיק משהו על טמפ' טובה....

עדיף שיהיה ב PANDAS ( מעדיף להזמין משם ), או KSP\SKYPC מכיוון שהם בראשון ויהיה לי יותר נוח להגיע ( עם עדיפות ל KSP כי הם הרבה יותר קרובים )

את המפרט ( הדיי עלוב ) אתם יכולים לראות בצד, או בקיצור סוקט 775...

עוד משהו קטנטן, שלא יצרוך פירוק של הלוח אם, אין לי ראש לזה כרגע ( צריך קצת זמן לשבת על זה ואין לי את הזמן הזה ) ואם יש משהו עם שליטה על מהירות המאורר ( כמו של זלמן ) זה יהיה מעולה ( כי לרוב המחשב במנוחה, ואין צורך שהמאורר יהיה על 3000PRM ויחפור, במילא הטמפ' גבוה וגם זה לא עוזר, אז בזמן מאמץ נרים אותו עד הסוף )

תודה מראש :)

פורסם

קח את הGlacialtech Igloo 5710S, הוא די דומה לפריזר מבחינת ביצועים ומגיע עם מאוורר 92מ"מ שניתן להחליף.

נ.ב

המאוורר הוא PWM כך שתוכל לכוון אותו שמהירות הסיבוב שלו תשתנה בהתאם לצורך.

פורסם
  • מחבר

א. מתי הקפצתי?

ערכתי את ההודעה לא במטרה להקפיץ אותה אלא לשאול את דעתכם, גם לא ניראה לי שזה הקפיץ.

ההודעה השניה היא לא שלי, שים לב.

ב. בינו לבין ה KATANA2 מה עדיף? ( אולי אפילו לטווח ארוך יותר )

ג. תודה על התשובה :)

פורסם

א. מצטער, משום מה חשבתי שאתה צטטת. :hi:

ב. יש לך את הMine של סיית' שיציג ביצועים עדיפים ויאפשר לך להחליף את המאוורר אם תצטרך.

פורסם
  • מחבר

הוא עדיף על שניהם?

מבחינת מקום, ניראה לי שבאורך זה יהיה טיפה צפוף ( לא יהיה מרווח גדול בין הקירור לדלת של המארז ), זה יכול ליצוא בעיה?

מכל שאר הבחינות לא ניראה לי שתהיה בעיה...

ואם אני אלך על זה כניראה שזה יהיה במים הקרובים...

תודה על העזרה :)

פורסם

כן, הוא עדיף על שניהם.

הגובה שלו הוא 109מ"מ. מדוד את המרחק מבסיס המעבד על לדלת.

פורסם
  • מחבר

הגובה הכולל של הפריזר 7 פרו זה 107 מ"מ

כשאני הסתכלתי על המידות כניראה שלא הסתכלתי על הנכון, הוא ממש טיפה יותר גדול ממנו, לא ניראה לי שתהיה בעיה :)

תודה רבה, מחר ניראה לי שאני אזמין ( אני אנסה אולי לבדוק קודם בעוד חנויות אם יש משהו יותר קרוב בלי משלוח )

אגב, המידות זה

גובהXאורךXרוחב?

פורסם

כן.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

אגב, למה לא פשוט להחליף את המאוורר על הפריזר?

מדובר ב Arctic fan 9 רגיל שיושב על תושבת עם קליפס, ניתן להפריד אותו ולהחליף את המאוורר

(ככה זה בדגם ה PWM לפחות, אני לא יודע מה יש לך ואם זה ככה שם)

פורסם

האמת שלא חשבתי על זה.

פיקה דיבר על החלפה של המאוורר עצמו, הקליפסים שניתפסים על הצלעות מתלבשים על המאוורר.

פיקה, תודה על העדכון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מקבלים קליפסים עם המאורר עצמו?

כי במאורר הנוכחי הקליפסים הם חלק מהפלסטיקה שלו והם לא ניתנים לפירוק...

לגבי הגודל:

הפריזר:

107X96.5X126.5

משקל: 520 גרם

ה MINE:

109X105X150

משקל: 550

ניראה לי שתהיה בעיה רצינית להכניס אותו במארז שלי..

הפריזר כרגע דיי צמוד לספק כוח ומכל בחינה ( פרט לגובה, אם הוא הראשון במימדים ) יש הבדל של ס"מ ומעלה, ככה שניראה לי שהוא לא ייכנס לי במחשב...

KATANA 2?

( אגב, אתה בטוח שהראשון במידות זה הגובה?, שוב )

ובאמת שזה מטורף מה שקורה עם המאורר הזה, שימנתי אותו היום לפני שעתיים בערך, והוא שוב חורק, הוא פשוט גוסס...

אם אני מפרק את הקירור עצמו ספק אם אני אצליח להחזיר אותו, בפעם האחרונה שעשיתי את זה עיקמתי חצי מהפלסטיק של אחד הפינים ( התושבת של הפריזר לא משהו, משום מה הייתי צריך לשחק עם זה הרבה זמן עד שזה ייכנס למקום, בקיצור הפינים במקום אבל הם בזווית עקומה )

שלא נדבר עם המכות שהממחשב מקבל, פעם אחת ( באותה הפעם שעיקמתי את הפינים ) הקירור יצא מהמקום בגלל בעיטה ששמתי בו, בימים האלה הוא פשוט עושה ריסטרטים ( הייתי מנענע אותו :x ), עכשיו אני פחות בקטע של להרביץ לו, רחמים, הוא כבר זקן :D

האמת שהבעיה הוזו עם המאורר התחילה מאז ששימנתי אותו ( מה עבר עלי כשעשיתי את זה? אין לי מושג )

מסכנה: אל תשמנו מאוררים של ARTIC.

פורסם

יש 6 שנות אחריות על המאוורר, חשבת לנצל אותה אולי?

פורסם
  • מחבר

חבל על המאמץ, אני בטוח ב 1000000% שיגידו שבגלל ששימנתי את המאורר ( אין עליו את המדבקה שלו ) אז האחריות לא בתוקף.

וסתם בא לי קירור חדש :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים