עבור לתוכן

הייתם רוכשים מסך איכותי מארה"ב במחיר של DELL 2408 בארץ?

Featured Replies

פורסם

מסך דגם DoubleSight DS-263N. מדובר במסך מחשב עם פאנל H-IPS בגודל 26" במחיר 700$. אחרי משלוח, מיסים ומע"מ המחיר דומה למחיר של Dell 2408WFP בארץ, אפילו זול יותר.

איכות התמונה של DoubleSight DS-263N מצויינת והמסך נמצא במקום ה-4 בדירוג מסכי LCD של AnandTech. המסך נראה מצויין והמחיר מעולה, אבל קראתי תלונות ברשת על בקרת איכות לא טובה במיוחד. חלק מהמסכים הגיעו באיכות מצויינת, אחרים באיכות הרכבה בינונית. הבעיות העיקריות היו חלקים מפלסטיק שלא הורכבו היטב ולפעמים דליפת אור מוגזמת. בודדים דיווחו על פיקסלים מתים/תקועים.

אם אני רוכש Dell בארץ ויש בעיה אני תמיד יכול לממש אחריות, אבל אם אני רוכש את המסך DoubleSight ויש בעיה נדפקתי. כי להתחיל לארוז את המוצר ולשלוח אותו בחזרה לארצות הברית להחלפה זה סרט ותהליך של חודש לפחות.

מה אתם אומרים?

קישור למסך:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824185007

פורסם

מה לגבי משלוח בתוך ארה"ב לקרוב משפחה/חבר שיבדקו אותו ?

פורסם

זו בערך הבעייה הנצחית של כל מי שרוצה להביא מסך לארץ,בדרך כללה בעייה היא הפוכה כלומר האם להביא מסך שהוא נמכר בארץ רק ביותר זול ולאבד את האחריות.

אז זה שיקול שלך מה חשוב לך יותר מסך איכותי מאוד ויקר במחיר סביר אבל לאבד את האחריות או לוותר על כמה אינצים ולקנות מסך בארץ אבל להיות שקט נפשית

ההצעה מעליי של מישהו בחו"ל שיבדוק בדיקה ראשונית יכול בהחלט להקטין את הסיכון

פורסם

בכל מקרה ה-DS263N הנו דגם אקסטרווגנטי מבחינת הפאנל IPS והמחיר. הפאנל שלו מגיע לפעמים עם שיכבה מקטבת שמונעת מהשחור להשתנות בזוויות בדומה ל-2690WUXi. במחיר שלו הוא ממש מציאה. איכות התמונה עדיפה בהחלט על ה-2408WFP. אין לו את הבעיות המאפיינות את ה-2408WFP והשהיית התמונה אפסית. לכן הוא מתאים יותר למשחקים מהירים, גם מקוונים ברשת. החסרון העיקרי שלו הוא ארגונומיה ענייה (בגלל זה הוא זול יותר מה-Planar PX2611W) ופחות כניסות (אבל בת'כלס זה לא משנה כי אפשר לחבר קונסולה/נגן ל-DVI עם מתאם HDMI). אפשר לבדוק תקינות של המסך בארה"ב למשך מספר ימים להקטנת הסיכוי לבעיות. מדיניות ההחזרה בארה"ב במקרה של אי שביעות רצון היא ליברלית בהרבה מכאן. לקנות Dell 2408WFP בחו"ל לא ייתן בכל מקרה אחריות כאן, ואם כבר לקנות מסך איכותי, אז לדעתי עדיף לקחת מסך טוב בהרבה.

פורסם

רגע רגע רגע...

מה לגבי ה-DS-243N ?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824185006

אם הוא באמת יותר טוב מה-DELL, והדגם הזה (שנראה מאותה סידרה בדיוק רק 24" במקום 26" שגדול מדיי במילא) עולה בסך הכל 380$, אז משהו פה לא מסתדר לי...

איך זה שהוא כזה זול, וטוב יותר? יש משהו שאני מפספס?

פורסם

DoubleSight היא חברה שמייצרת מסכים זולים משמעותית בזכות התפשרות על איכות הפלסטיק ופחות כניסות אבל שמה פאנלים איכותיים בחלק מהמסכים שלה. DS-243N מבוסס על פאנל TN בגלל זה המחיר שלו נמוך.

מפרט נתונים רשמי

לעומתו ה-DS-263N , שיש לו אותה רזולוציית 1920X1200 ב-26" תפס מוקד התעניינות הרבה יותר רציני מה-2408WFP והפך למבוקש בזכות האפשרות לקבל את המקטב המיוחד והשהיית תמונה שלא קיימת בו. בפאנל של DS-263N לא רואים קריסת גוונים בהירים בכהים בזווית צפייה אנכית ואין בכלל שינוי בצבעים מזוויות צפייה רחבות. בזכות הפאנל הוא יותר טוב גם לעריכה גרפית חצי-מקצועית במרחב aRGB מה-2408WFP, אם כי עדיין אינו בר השוואה ל-NEC 2690WUXi ברמת אפשרויות הכיול.

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1268063

פורסם
  • מחבר

המסך כל כך מבוקש שהוא לא נמצא במלאי אצל אף אתר גדול. Newegg צריכים לקבל מלאי עוד שבוע - שבועיים.

התלהבתי מהמסך בגלל הפאנל המאד איכותי, גודל והמחיר. עם פלסטיק זול ומיעוט של יציאות אני יכול לחיות בלי בעיה.

פורסם

לא נראה לי שניואג שולחים לארץ את המסך הזה. בקישור המצורף מצויינות 3 מדינות בתוך ארה"ב שהם לא שולחים לשם.

(Not available in HI, AK and PR)

ובאמזון זה 100דולר יותר

פורסם
  • מחבר

נכון, הם לא שולחים. אני שולח דרך ushops. מאחר ועל מסך אין מכס חישבתי את העלויות בקטגוריה מחשב נייד שגם עליו לא משלמים מכס. המסך עולה 700$ ושוקל 10 ק"ג. נגיד עם אריזה אנחנו מגיעים ל-15 ק"ג. (בכוונה הקצנתי) סה"כ אחרי משלוח, מע"מ ועמלה לשירות אני מגיע ל-1041$, שזה המחיר של 2408WFP בארץ.

לדעתי משתלם כי אני פותר שתי בעיות: אני משדרג את המסך של המחשב ומקבל טלוויזיה Full HD איכותית במחיר נמוך.

וכן, באמאזון עולה יותר כי הם נותנים אחריות ומדיניות החזרת מוצרים הרבה יותר טובה. על זה משלמים, אין מה לעשות.

פורסם

לא,לילה,לא בטוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים